perjantai 7. helmikuuta 2014

Niilo näytillä

Ennen blogin pitkähköksi venynyttä taukoa julkaisin postauksen jossa Arska harjoitteli näyttelyesiintymistä Niilon kanssa ja kuvat olivat vähintäänkin huolestuttavia! Niilo meinaan otti ja lähti!
Mutta mutta, Arskapa ei irrottanut narusta (niin kuin ei pidäkään, tietty!!!) ja sai kuin saikin juostua Niilon perässä ja pysäytettyä sen ennen porttia. Tämän jäätyä viimeiseksi harjoitukseksi ennen näyttelyä, olin vähän epäileväisellä kannalla Niilon näyttelykäyttäytymisen vuoksi.

Vaan mitä vielä, Arska esitti Niilon täydellisen hyvin, ja tietysti tätä edesauttoi se että Niilo käyttäytyi esimerkillisesti! Voi sitä ylpeyden määrää kun katsoin heidän menoaan kehässä! Tästä teamimme myös palkittiin, nimittäin Eesti Raskeveohobune Selts palkitsi Niilon ja Arskan parhaasta esiintymisestä! Upeeta, mahtavaa! Ei sillä etteikö näyttelypisteet olisi tärkeitä, mutta kyllä itseä lämmittää suuresti se että huomioidaan se hevosen kanssa tehty työ, kun sitä kuitenkin tehdään vuosi toisensa jälkeen.

Sen enempää jaarittelematta, tuossa parhaita otoksia näyttelystä. Kuvien copyright Sanna Turu, Miia Turu tai Kaur Kiisler.

Otetaan rennosti aina kun mahdollista!




Tässä vielä Niilon pisteet ja mitat. Kelpo hevonen pisteilläkin mitattuna!


NILS HOLGERSON       246001H00101339   2010
Põhiinfo        | Põlvnemine ja järglased    | Tõuraamat      | Jõudlusandmed  


Ülevaatused:
AegKohtTüüpKehaJalad

SammTraav



ÜldKäitu-
mine
KokkuAu-
hind
24.08.2013  Joutna, Soome      7.5          7.5    43 

Võistluste andmed puuduvad
Mõõtmised:
KuupäevTuriRindKämmal
24.08.2013  170  202  25.5 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti