tiistai 18. helmikuuta 2014

Meidän tilan aakkoset; G

G = Google

Miten ihmeessä ennen pärjättiin? Google on väsymätön vastausten antaja, mutta googlelandiassa seikkaillessakin pitää vähän osata navigoida, jotta päätyy johonkin muuallekin kuin vauva.fi sivustolle, jossa ne oman elämänsä sankarit analysoivat kaiken mahdollisen ja mahdottoman.

Lukuisat kerrat olen googletellut mm. eläinten sairauksista, jos ei tilanne ole niin akuutti että tarvittaisiin eläinlääkäriä. Lähinnä ensiavun olen saanut googletettua, sen suurempiin toimenpiteisiin en lähde, eläinlääkäri hoitakoon ne. Mm. erään hevoseni käsittämättömän lihasvärinäkohtauksen aiheuttajan sain selville herra googlen avulla. Hevonen siis värisi kuten olisi ollut aivan kylmissään ,keskellä kesää. Ensimmäinen ajatus on tietysti että loimi niskaan kun sillä on kylmä. Hetken hengitettyäni totean että ehkä se loimi ei nyt ole se juttu, +20 asteen lämmössä. Google osasi auttaa, hevosella saattaa olla magnesiumin puute, jonka yhtenä oireena on mm. lihasvärinä. Testiksi purkki magnesiumia, kuuri päälle ja oireet hävisivät! Mahtavaa!

Samoin olen Demin sairauden saanut analysoitua jo ennen eläinlääkärille menoa. Demillä on kilpirauhasen vajaatoiminta, jonka siis analysoin koiran oireita seuraamalla ja googlettamalla, ja kun sain lähes tulkoon 100 % varmuuden sairaudesta, soitin eläinlääkärille ja otettiin veret josta todettiin että juuri näinhän siinä on käynyt. Nyt Demin lääkitys on kohdallaan ja koira on noussut aivan uudelle tasolle!

Google tietysti vaatii sen että nettiyhteys toimii, ja se täällä meidän kylässä ei ole mikään itsestäänselvyys. Nyt ollaan kyllä taas pitkästä aikaa hyvässä nettiflowssa, saa nähdä miten kauan tätä autuutta kestää!

Kiitos Google, älä ikinä väsy lukuisiin hakuihini, vaikka välillä ne haut tulevatkin erikoisina vuorokaudenaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti