tiistai 11. helmikuuta 2014

Meidän tilan aakkoset-sarja alkaa!



IHQU! Arska ekalla maastoreissulla Valmetin kanssa.
Koin aivan valtavan ilmestyksen, jollainhan tää 365 postausta pitää saada aikaiseksi. Aloitan siis sarjan Meidän tilan aakkoset, eli kirjain kirjaimelta käyn läpi asioita jotka ovat suuressa osassa tässä meidän tilalla.

A = Arska

Ilman Arskaa ei tästä hommasta tulisi yhtään mitään. Vaikka suurimman osan ajasta touhuan yksin hevosteni kanssa, on Arska aina valmis auttamaan, kun vaan muistan apua pyytää!

Arska myös on hovikuljettajani, sillä Sinisen Enkelin liikuttamiseen ei minulta löydy vaadittavaa korttia eikä taitoa. Myös traileriyhdistelmän kuljettamiseen Arska aika usein tulee pyydettyä mukaan. Arska myös rakentaa kaiken tarvittavan, toki pitää muistaa pyytää riittävän ajoissa ja perustella pyyntö hyvin. Ainoa este tai hidaste rakentamiselle on krooninen rahapula, raaka-aineita olisi paljon kivampi ostaa suoraan kaupasta kuin kierrättää kaikesta vanhasta paskasta. Mutta nää on näitä.

Orien (ja joskus varsojenkin) kanssa pelatessa on hyvä että on olemassa äijä jolla on vähän enemmän elopainoa kun mulla mutta samanlainen hevosen käsittelytapa. Valmet, Niilo, Lemmy ja Raaka-Arska ovat aikanaan päässeet Arskan hellään huomaan kun mulle itselle on tullut uskonpuute niiden ollessa vähän liian innoissaan elämästä. Arska on todella tärkeässä asemassa Valmetin oriasemakäynneillä, se on ihan miesten hommaa se! Samoin Arska esitti Niilon näyttelyssä, ja sehän nyt meni ku ammattilaisilta konsanaan!

Ja tietty tää uusi innostus, eli ratsastusharrastus tuo aivan uusia ulottuvuuksia harrastukseemme.

Pahoitteluni kaikille joita harmittaa moinen Arskan hehkutus, olen vaan nähnyt niin paljon hevostiloja joissa isäntä ei voisi vähät välittää hevosista, ei auta vaikka miten kauniisti pyytäisi saatikka tekisi mitään pyytämättä, että en voi kuin todeta olevani todella etuoikeutettu saadessani jakaa tämän tilan ilot ja surut Arskan kanssa!
Äijät metsällä
Niilo kotiutuu orilaitumelta
Valmet viemässä Arskaa pellolle
Niilo menossa orilaitumelle
Käynti oriasemalla 2013

Niilo orilaitumelle
Ja Niilo "näyttelytreenissä". Miten mastodontilta voi hevonen näyttää???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti