perjantai 7. helmikuuta 2014

Kohtaamisia orilaitumen jälkeen

Niilon tultua kotiin orilaitumelta viime syksynä vietti hän pari viikkoa "karanteenissa" omassa tarhassaan, ja kun kotiutuminen oli loppuunsaatettu, tuli taas aika laittaa ne Vipin kanssa samalle laitumelle. Pyrin nimittäin välttämään hevosen tarhaamista yksin kaikin keinoin, ja vaikka Niilo on nuori ori, ei sitäkään pidä eristää muista hevosista.

Valmet on valitettavasti poikkeus, kun se on niin kovin raju enkä oikein uskalla laittaa sitä Vipin kanssa samaan, kun niillä molemmilla on aika iso ego. Toki Valmet näyttää rakastavan varsoja yli kaiken, mutta oma varovaisuuteni estää laittamasta näitä samaan tarhaan.

Tämän verran kuitenkin sallin, nuuhkimista aidan välistä.
Niin, laitettiin sit Vip ja Niilo samalle laitumelle, ja oltiin aika varmoja että jonkinlaista konfliktia siellä saadaan aikaiseksi. Ja ennen kaikkea, odotin saavani häiritsevän upeita kuvia laitumen herruudesta taistelevista raskeveoista. Ja paskat, Niilo antautui heti Vipin nähtyään ja siitä päivä jatkuikin tuttavallisesti ruohoa mutustellen. Että näin hurja kotiinpaluu!

Siis kuka sä kuvittelet olevas?
Pitäiskö niinku haastaa vai?
Niilo antautuu aivan saman tien.
Ja eiku syömään.
Lisäksi kuva kohtaamisesta kun Vip, Niilo ja Lemmy laitettiin yhteen Lemmyn vieroituksen aikaan. Tätä edelsi Niilon ja Lemmyn turvallinen haistelu karsinan oven yli useita kertoja. Niilo oli aavistuksen liian innoissaan varsasta, ja halusin tuplavarmistaa ettei testosteroni ota ylivaltaa.

Niilo vähän kävi kierroksilla tavattuaan Lemmyn tarhassa, pari kertaa yritti hypätä selkään mutta onnistui luikahtaa pois joten ne rakkaudenosoitukset jäi siihen, onneksi! Kuvat on otettu joulukuun loppupuolella, ihanaa kuraa mahaan asti!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti