perjantai 14. helmikuuta 2014

Hyvää ystävänpäivää!

Pikkuherra KilmisterMeillä juhlittiin ystävänpäivää yhdistämällä vanhat kaverukset taas samaan laumaan. Vip on joutunut olemaan omassa sairastarhassaan jokusen viikon parannellessaan venähdystä jalassa ja sädepaisetta. Nyt jalka on kunnossa ja oli jo aikakin laittaa Vip takaisin Niilon ja Lemmyn laumaan.

Niilosta on tullut ihan vähän turhan isotteleva kun on saanut pomottaa Lemmyä, Vip kun tulee tarhaan niin Niilo on taas niin nöyrää poikaa että! On se vaan jännä homma, vaikka Niilo kokonsa puolesta voisi pyöritellä pientä ja pyöreää Vippiä ihan miten vaan, on Vipin luonne niin vahva ettei Niilo edes kyseenalaista sitä! Parasta mahdollista elämänkoulua sanon minä!

Harmi etten saanut kuvattua lauman kohtaamista, mutta käytännössä se meni niin että ensin Vip tarhaan, sitten Lemmy joka tietysti louskutti leukojaan ihan nöyränä ja Vip vaan vähän näytti hänelle että miten täällä kuuluu käyttäytyä. Sen jälkeen tuli Niilo, joka oli selvästi hämmästynyt Vipin paluusta, mutta sama louskutus sielläkin ja homma oli selvä. Niilolle Vip näytti jo vähän reilummin sen paikan, ottivatpa muutaman juoksuaskeleenkin, Niilo edellä ja Vip perässä, mutta aika nopeasti he muistivat hevosen tärkeimmän tehtävän, joka on siis syöminen!

Nyt käydessäni ulkona oli harmonia syntynyt, Vip ja Niilo jo hoitivat toisiaan. Ihanaa!

Elämä uomissaan, jätkälauma taas yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti