perjantai 7. maaliskuuta 2014

Perjantai ja puoli pulloa kossua

TGIF!

Kyllähän te tiedätte mitä tuo tarkoittaa, on se vaan vitun hyvä että on perjantai!

Tämän illan teema on siis juurikin tuo puoli pulloa kossua, Sinkkuelämää-sarjan sadannenviidennenkymmenennen uusintarundin kolme jaksoa putkeen ja yöllä pienessä tumussa ruokkimaan hevoset. Tästä on hyvät perjantait tehty! Ja pitää tietysti mainita todellinen fiiliksen nostattaja joka soi taustalla, nimittäin Matti Airaksinen, YleX ja Parasta Ennen-show!!! Ysäri, never forget!!!

Normaalisti perjantai ei kulu kossupullon seurassa, mutta nyt on takana sen verran raskas viikko kunnon työstressillä ja vähillä yöunilla varustettuna, ja koko loppu maaliskuukin tulee olemaan vähintäänkin yhtä raskas, joten tässä välissä pitää vähän nollata. 

Uskotteko jos sanon, että heppatytöt vetää välillä ihan kaameat överikännit? Uskokaa pois, olen meinaan nähnyt näin tapahtuvan! Itsekin kuulun tähän joinkunnesoksensin-sukupolveen, ja se on ihan hyvä asia se!

Älkää huoliko, ihan valtavan vakavasta alkoholiongelmasta en kärsi, en tissuttele kotona juuri ikinä mutta jos ja kun olen poissa kotoa joko kaveriporukalla tai työporukalla, silloin juon vain ja ainoastaan humaltumistarkoituksessa! En voi sietää alkoholin makua, joten en juo nauttiakseni vaan tullakseni humalaan. En myöskään maistele uusia muotidrinkkejä, tai tilaa tiskiltä "jotainkivaamakeatadrinksua" vaan helpoimmalla pääsee kun sekoittaa kirkasta alkoholia johonkin limppariin. Jos ei ole limpparia niin mikä tahansa mehukin käy. Eli kossukola, kossutuoremehu ja todellinen tunnelmannostattaja on tietysti vanha kunnon tequila!

Tuliko tämä jollekin yllätyksenä, vai uskoitteko että heppatytöt ovat läpeensä hyviä ihmisiä, jotka korkeintaan skoolaavat kuoharilla kasvattinsa pärjänneen erityisen hyvin vaikka Breeders Prize-skabassa?! Näinkin varmasti tapahtuu, ne on niitä kermaperseitä ne, mutta me todelliset, aidot ihmiset itkemme, nauramme, pieremme ja juomme kunnes oksennamme aina välillä!

Ja jotta totuus ei unohtuisi, iltapalani koostui tänään lihapiirakasta ja lonkerosta! Että tämmöinen kodin hengetär mä olen!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti