lauantai 8. maaliskuuta 2014

Universe, you son of a bitch

On se jumalauta kumma, sen yhden kerran kun rouva tallinpitäjä tarvitsee sen puolikkaan kossupullon, Sinkkuelämää ja vain vähän aikaa itselle, niin ei sitäkään voida hänelle saatana suoda.

Tänään siis, vain muutaman lonkeron ja lihapiirakan jälkeen lähdin ruokkimaan hevosia jotta voin syventyä näihin yllämainittuihin perjantai-illan pelastajiin oikein kunnolla. Hevosia sisään haettaessa Lemmy ei tullut portilla vastaan, eikä huuteluista huolimatta tullut edes portille päin. Seisoskeli vaan tarhan perällä. No, sitä sieltä pimeästä sitten hakemaan ja toteamaan pikkuhevosen vaisu olemus, tolpillaan sentään pysyi. Talliin käveli ihan hyvin, toki kovin rauhallisesti, mikä ei siis ole tämän hevosen normaali tapa toimia. Karsinassa meni makuulle, mutta vähän söi heinää kuitenkin.

Tässä välissä löin päätäni seinään ja kirosin ensin koko hevostouhun, sen jälkeen oman huonon tuurini ja sitten vaan hakemaan muita hevosia tarhasta, jotka sentään olivat ihan kunnossa. Lemmy sai heti alkuun Metacam-paukun, josko siltä vaan olisi pieru kadoksissa ja kipulääke rauhoittaisi tilanteen. Kipu selvästi oli mahan alueella, suolistoääniä kyllä kuului mutta ihan kaikki ei ole kunnossa.

Kun kaikki hevoset oli saatu sisälle, lähdin Lemmyn kanssa pimeälle metsätielle kävelylle. Aika perässäkiskomista se oli, mutta liikkui se sentään. Takaisin karsinaan pikku kävelyn jälkeen, ja Lemmy jäi tolpilleen, söi heinää ja kovasti ihmetteli miksei saanut väkirehuannostaan.

Ja mikä tämän olisi voinut aiheuttaa, kun mitään muutoksia ei ole tehty ja Psyllium-kuurin jälkeenkin Lemmy on ollut erityisen hyvässä kunnossa. No, yksi mikä tuli mieleen on madot. Lemmyn madotus olisi joka tapauksessa ollut ohjelmassa ensi viikolla, ehkä aikaistan sitä parilla päivällä ja katsotaan mitä sitten tapahtuu.

Lähden kohta taas katsomaan mitä talliin kuuluu, ja jos maailmassa on yhtään oikeudenmukaisuutta jäljellä, kaikki hevoseni ovat aamulla vielä hengissä.

Ja tietysti, tämä kaikki tapahtuu juuri tänään, kun ulkona myrskyää ja sataa, joten kohta täältä varmaan menee sähkötkin poikki...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti