torstai 20. maaliskuuta 2014

Muutos suunnitelmiin, Rion olympialaiset meidän osalta ohi...

...kun meidän olympiaratsulla on jalka kipeä.

Vip oli loukannut etujalkansa tarhassa, jonkunasteinen jännevamma siinä nyt on ja tällä hetkellä hoitona kylmä-lämpöhoito ja yöksi Back On Track suoja. Vipille on nyt sattunut jo toinen jännevamma/venähdys lyhyen ajan sisällä, viimeksi oli takajalka.

Katsotaan miten tämä tästä etenee, voipi jopa olla että Vip joutuu olemaan hetken ihan koppihoidossa, vaikka ymmärtää kyllä varoa jalkaansa tarhassakin.

Tämä ikävä takatalvi kyllä vaikuttaa suuresti taas tarhojen kuntoon, sillä juuri perjantaina tarhat oli jo mahtavassa kunnossa, sopivasti kuivunut jotta niitä olisi päässyt siivoamaan. No, nyt niitä on taas ikävä siivota kun lumi ja pakkanen on tehneet sen melko vaikeaksi. Siivoushommat saa nyt odottaa, keskitytään hoitamaan hevoset kuntoon.

Potilas, ihan virkeänä kuitenkin vaikka koipi on paksuna.


Vammautunut raaja, verhottuna Back On Trackilla.



Tähän väliin tulee muutaman päivän radiohiljaisuus.....



 








Syystä että olen nukahtanut muutamana päivänä läppäri sylissä, tätä postausta tehdessä ja herännyt joskus neljältä vain todetakseni kaksi asiaa; reisissä alkaa olla toisen asteen palovammat läppärin kuumentumisesta ja herätyskello soikin jo puolentoista tunnin päästä...

Nyt terästäydyin, sain muutaman kuvan kaivettua kamerasta ja saan edes tämän postauksen julkaistua. On se vaan raskasta välillä! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti