sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Sunnuntain askareita

Tänään on ollut niin pal mahdottoman kaunis päivä, josta tuhlasin suurimman osan auton pesuun ja siivoukseen... Voi helvetti, olishan sitä voinut tehdä jotain muutakin mutta mun auto nyt vaan sai hemmottelua osakseen juuri tänään. Ystäväni jotka ovat nähneet autoni, ymmärtänevät kyllä että joskus sen hellimiseen pitää vähän varata aikaa, sillä saan autoni kertakaikkisen törkyiseen kuntoon. Kunnon pesu, vahaus, vanhojen ruoantähteiden poisto auton lattioilta, cd-levyjen järjestely ja muutenkin kaiken romun poistaminen autosta vei tunteja, mutta nyt se on kunnossa. Hetken.

Hevosten harjaamiseen meni toinen tovi, nyt kun olen ollut reissussa muutamia päiviä niin hevosia ei ole harjattu, ja tällaiseen karvanvaihtoaikaan se tarkoittaa aikamoista savottaa. Kaikki muut karvakasat olen jo harjannut, vain suomenhevoset jäivät vielä odottamaan omaa vuoroaan. Multa loppui siis kertakaikkiaan puhti, piti tulla sisälle hengähtämään hetkeksi ja mennä illalla uudestaan jatkamaan loputonta urakkaa.

Jossain välissä ehdimme kuitenkin Ransun kanssa ohjasajotreeneihin. Niistä ei valitettavasti ole kuvia sillä hovikuvaajamme Arska oli juuri silloin omalla ratsastustunnillaan. Ilokseni voin todeta että Ransu teki vain muutamia köyrypukkisekoiluja, ja suurimman osan ajasta siis työskenteli todella kuuliaisesti ja hyvin! Sainpa jopa todistaa ihan sujuvaa ylälinjan venytystä. Upea tamma, kertakaikkiaan!

Treenien jälkeen Ransu pääsi rallitarhaan vähän revittelemään, muutamia kuvia siitä sessiosta:





Ransu on vieläkin kovin hoikassa kunnossa, mutta uskon että nykyinen ruokavalio ja liikunnan lisääminen tekevät tehtävänsä ulkomuodon komistumiseen! Ja onhan sieltä se laidunkausikin alkamassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti