tiistai 25. maaliskuuta 2014

Taas tulossa lomaa hevosista!

Huomenna taas koittaa lähtö sinne samaan ärsyttävän ystävällismieliseen Kokkolaan jossa olin juuri viikko takaperin! Samoja töitä taas mennään sinne tekemään, perjantai-illaksi kotiin koomailemaan! Arska toimii taas tallimestarina, ja eiköhän kaikki mene hyvin tälläkin kertaa. Tosin, viime kerralla oli käynyt niin että heti keskiviikkona oli Lemmyllä ollut haava suupielessä, jonka Arska taidokkaasti hoisi vedellä pyyhkimällä (näin minäkin olisin tehnyt) ja jonain aamuna Ransu ei ollut tullut syömään heiniä. Arska oli sitten aloittanut aamunsa Ransua taluttaen 45 minuuttia (näin minäkin olisin tehnyt) ja tästä Ransu oli tokentunut ja siirtynyt normaalisti syömään heiniään. "Oli varmaan pieru kadoksissa" totesi Arska mulle kun kertoi siitä! No niinhän sillä varmaan oli, ihailtavan päättäväistä toimintaa, sillä Arska ei edes soittanut mulle näistä "tapaturmista" vaan hoiti itse homman kotiin! On se vaan äijä, vieläkö ihmettelette miksi aina tasaisin väliajoin sitä hehkutan!?

Tämän päivän tehtävälistalla on pihattojen ja tarhojen siivousta, ilma on ku morsian! Huomenna aamulla läänineläinlääkäri käy tekemässä vuotuisen tarkastuksensa, Arska on aamuvuorossa kotona, hoitakoon hän tämänkin homman kotiin! Mun pitää olla jo aamulla aikaisin töissä, en ehdi päivystää moisen tarkastuksen vuoksi!

Jos luoja suo, yritän julkaista muutaman postauksen tässä loppuviikonkin aikana, jos hotellin netti on yhtään nopeampi kuin viime kerralla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti