maanantai 10. maaliskuuta 2014

Your reservation for the summer is confirmed

Kesä saa nyt mun puolesta tulla!

Pojat Lemmy ja Niilo menevät orilaitumelle Marttilaan, Kylämäen Elinalle tänä kesänä. Niilo on viettänyt siellä jo 2 kesää, ja oli todella mukavaa että hän pääsi sinne vieläkin, vaikka alkaa olla jo aika "vanha" poikien kesäsiirtolaan.

Lemmy tietysti on ensimmäistä kesäänsä jätkien kanssa laitumella, saas nähdä minkälaisen roolin hän ottaa isossa porukassa!

Suosittelen lämpimästi Elinan laitumia, jo aikanaan Raaka-Arskakin siellä vietti nuoruutensa kesiä enkä kyllä muualle oripoikiani ikinä tule viemään!

Viime vuonna oli upeasti järjestetty oikein laitumelle lasku-tilaisuus, jossa oli yleisöä sankoin joukoin ja jotain paikallislehden toimittajiakin seuraamassa tapahtumaa! Mahtavaa peeärrää!


Näitä tunnelmia odotellessa!

Jos joku lukijoista on myöskin viemässä oripoikaansa Elinan laitumelle tänä kesänä, laittakaa vaikka kommenttiboksiin viestiä, meidän kyydissä mahtuu kyllä isompikin porukka! Nämä pojat liikkuu kuorma-autolla, johon mahtuu muutama pikkupoika vielä kyytiin! Laitila-Marttila on reittisuunnitelma, tarvittaessa haetaan hevosia noin suurinpiirtein matkan varrelta mukaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti