tiistai 3. kesäkuuta 2014

Sommartiden hej hej, sommartiden

Kyllä, se kesä joka kävi kylässä on tullut takaisin!
Hevoset pääsi tänään nauttimaan laiduntamisesta tunnin vuoroissa, syystä että vielä ei ole vihreälle totutus niin pitkällä että ihan koko päivää voitaisiin nauttia. Muutenkin, meillä on tänä vuonna vaan 1 laidun käytössä koska toista uudistetaan, niin pitää senkin takia vähän himmailla.

Ensimmäisenä tunnin hukin vetivät Mari ja Arska tuulipuvuissaan. Kyllä ruoho maistui hyvältä!



Sen jälkeen oli vuorossa Valmet, pakolliset sekoilut tietty tuli mutta aika nopeasti pää laskeutui ruohonjuuritasolle ja mums mums.

Aika notkea herra, ollapa tuolla selässä!


Tässä on aika hyvä tavoitemuoto ravityöskentelyyn.

Tässä myös tavoitetta, maybe someday...


Herra julmahuvi!

Valmetin jälkeen pääsivät loput raskeveot vihreään paratiisiin, meno oli varsin rauhallista tässä porukassa. Siis sitä menoa ei ollut ollenkaan...

Vanha rouva elementissään.

Ransu, vieläkin liian kuivassa kunnossa. Toivottavasti laidun tekee tehtävänsä.

Vip, rouvien toyboy.
Sillä aikaa kun raskeveot oli laitumella, kävin Arskan kanssa maastossa tutkimassa uusia reittejä. Arska laittoi muutaman kerran hanttiin heti tuossa tallinpihalla, mutta muuten oli varsin mainio ratsu! Siinä oli semmoista rentoa eteenpäinpyrkimystä koko ajan, ja vaikka mentiin ihan uusille hoodeille, oli hevonen varsin innoissaan ja rohkeasti menossa! Nyt ravipätkät oli jo rentoja, tähän asti niihin on liittynyt vähän liikaa jännitystä. Upeaa! Oli siis varsin rento reissu upean ruunani kanssa.

Tämän jälkeen oli ohjelmassa vielä hevosten ruokintaa ja ihottumaloimen korjausta ja nyt ollaankin jo huomisen puolella, hups!

Sain tänään käsiini sen Maaseudun Tulevaisuuden. Siinä oli pieni juttu Kylämäen laitumista ja Arska ja Lemmy oli päässeet kuvaan, tosin kuvakulma oli vähän erikoinen, mutta siinä ne nyt kuitenkin oli!

15 minutes of fame!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti