perjantai 6. kesäkuuta 2014

Eilinen oli eilennä, huominen on huomenna

Eilinen meni vähän pitkäksi, kun tehtiin kaikenlaisia turhia juttuja, auton pesua ja auton pesua. Sitten oli ruoan laittoa ja leivontaa. Eihän siinä ehdi mitään hevoshommia tehdä.

Kello oli 23.30 kun hain hevoset laitumelta, ja vuolin Eidan kaviot. Sain taas huikeen idiksen, nytpä lähden "ratsastamaan" Eidalla. Juuri näin, keskellä yötä, Arska jossain nukkumassa varmaan, ratsastajalla sortsit ja kumisaappaat ja ratsuna hevonen, jonka selässä on oltu tasan kaksi kertaa ja toisella kerralla on kävelty muutama metri taluttajan kanssa. No, ei kai siinä auta kun fiilis on vahva että "tänään kaikki on mahdollista".

Eidalle satula selkään ja suitset päähän. Vein Eidan Valmetin tarhaan, joka on aika pieni, ihan vaan mahdollisen vauhdinhurman pienentämiseksi! Selkäännousussa Eida ei kyllä ihmettele yhtään, aika erikoista. Sitten se liikkeellelähtö, siinä kesti joitain minuutteja ennenkuin Eida tajusi että voi ottaa askeleita eteenpäinkin! Liikkeellelähtö tapahtui maiskutuksen voimalla, onneksi olen vähän maiskutellut kun olen Eidaa talutellut, muuten seistäisiin keskellä Valmetin tarhaa vieläkin! Otettiin siinä muutama minuutti tallustelua ja sitten kiitos ja tarhaan syömään iltapalaa! Aika jännää, vaikka vielä on pitkä matka varsinaisiin ratsun hommiin. Mutta kyllä mä kovin mielelläni näkisin Eidan jonkinlaisena maastomopona, jonain päivänä.

Yritän ottaa Eidan ratsastusvarusteista jossain vaiheessa kuvia, ostin uuden jalustinhihnat jotka on ihan perseestä, ymmärrätte sit kun näette!

Tänään ei kyllä varmaan tapahdu hevosrintamalla mitään, tulin juuri kotiin töistä ja nyt kyllä laiskottaa.

Laiskottelen omalla luvallani tämän illan, huomenna vapaapäivä, pitää oikein panostaa huomisen aktiviteetteihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti