sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Ihan bueno sunnuntai

Tämä päivä oli hyvä. Hyvä ihan sellaisella tavallisella tavalla.

Mari ja Arska tuli ratsastettua, ja molemmat oli ok. Arska pääsi maastolenkille, ja tällä kertaa se laittoi hanttiin ihan saatanan monta kertaa! Veikkaan että parikymmentä kertaa ainakin hyppäs pystyyn ja kääntyi takas kotiin! En voinut ku nauraa, ja kun joka ikinen kerta vaan käänsin sen pään menosuuntaan, matka jatkui taas vähän aikaa sujuvasti. On se vaan jännä, kun oma asenne on kunnossa, ei hevosen sekoilut harmita yhtään, päinvastoin! Havaitsen nyt Arskassa emänsä piirteitä. Omppu oli juuri samanlainen, oli ihan "tosissaan" hurja, mutta tosiasiassa sitä ei vaan voinut ottaa tosissaan!

Mari nyt oli loistava oma itsensä. Pellolla tehtiin töitä käyntiväistöjen kanssa ja haettiin vähän ravissa temponmuutoksia pelkällä istunnalla, yritin jopa vähän koota ravia normaalia enemmän ja hyvin Mari puksutti menemään! Lopussa käytiin maastossa rentoutumassa.

Näiden jälkeen kävin sovittamassa yhden satulan kaverin hevoselle, tapasin siellä ihanan riiviövarsankin!

Sen jälkeen oli anopin siirto-operaatio, vein siis anopin takaisin kotiin, hän vietti meillä taas monta päivää ja oli ihan hurjasti apua. On taas kasvimaat kitketty, vadelma- ja mansikkapuskat perattu ja kunnostettu kesää varten ja vaikka mitä muutakin hän teki! Että kiitosta vaan, taas!

Illalla kotiin tultuani otin Marin ja Arskan sisälle, he tulevat sisälle aina auringonlaskun aikaan ettei polttiaiset hyökkää heidän kimppuunsa niin voimakkaasti. Ai niin, siitä tulikin mieleeni, pitää kirjoittaa se kesäihottumapostaus mahdollisimman pian!

Tänään on vielä ohjelmassa hevosten iltaruokinta ja sitten onkin aikaa itselle! Höh, mitä aikaa, kello on nyt 22.45!!!

Ensi viikkoon!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti