perjantai 6. kesäkuuta 2014

Meidän tilan aakkoset; R

R = Rakkautta ja romurautaa

Heh, tuostahan saisi jo aikaiseksi jonkun peribrittiläisen tv-sarjan! Muistelen joskus katselleeni sarjaa "Rimakauhua ja rakkautta" ja se oli aika sympaattinen sarja se. Nyttemmin en enää ehdi telkkaria katsella silleen oikein urakalla, mutta muutama must mullakin on, nimittäin Sinkkuelämää, Frasier ja Frendit. Niillä pärjää jo pitkälle, ja kiitos eri kanavien, aina voi olla varma että ainakin joku näistä sarjoista pyörii jollain kanavalla ties miten monetta kertaa!

Niin, tuohon otsikkoon. Meidän tilan arkeen kuuluvat siis vahvasti rakkaus ja romurauta. Rakkaus siitä syystä että mä ja Arska rakastetaan toisiamme, eikä tätä tilaa olisi ilman sitä ällötystä jota myös rakkaudeksi kutsutaan! Säästän teidät nyt kaikelta siltä romantiikalta, rakkaushöpöhöpöltä ja muulta siirapilta.

Tosiasiassa, rakkaus ja romantiikka meillä ei näy sillä tavalla perinteisesti:

pidetään toiselle (tai siis naiselle) ovea auki

soitellaan pitkin päivää rakkauspuheluita, ihan vaan muuten vaan

ostetaan toiselle (tai siis naiselle) kukkia, ihan vaan muuten vaan

Ei, ei ja vielä kerran ei.

Meillä rakkautta on se että joskus aamulla herään siihen että Arska on keittänyt kahvia, lähtenyt töihin mutta jättänyt sitä kahvia mullekin.
Meillä rakkautta on se että annamme toisillemme vapautta tehdä omia juttuja, mutta kuitenkin teemme yhdessä kaiken mikä yhteistyötä tarvitsee.
Meillä rakkautta on se että "en kai mä vittu tekis tätä kaikkea ellen mä rakastais sua saatana" sanoi Arska joskus kun erehdyin epäilemään sen rakkauden määrää.

No niin, nyt tuli jo vähän oksennusta suuhun, siirrytäänpä siihen romurautaan.

Romurauta on meinaan hyvin pitkälti se tärkein rakennusmateriaali tässä mäessä. Alussa olin vähän ärsyyntynyt kun sitä romua kerääntyi nurkkiin ihan jatkuvasti, mutta nyt kun näen mitä kaikkea siitä on rakennettu en voi kuin ihastella. Ja onhan se ihan puhdasta säästöä tehdä romusta kultaa!!!

Kun käytte meillä, lähes kaikki mihin silmänne osuvat ovat romurautaa! Että tervetuloa vaan tänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti