maanantai 23. kesäkuuta 2014

Ennen ja jälkeen juhannuksen

Sain aikaiseksi mukavan kesäflunssan juhannusviikolle, joten aika rauhassa ollaan otettu. Hevoset ovat olleet lomalla muuten paitsi torstaina, jolloin suomenhevosten kanssa käytiin 1,5 h käyntimaastossa.

Keskiviikkona pari kaveria tuli kylään ja pidettiin heidän kanssaan pre-juhannusbileet, hyvää ruokaa ja juomaa ja yhdessäoloa. Samaan syssyyn pidettiin meidän westernbaarin ykkösosan avajaiset! Se on siis vanhaan viljasiiloon rakennettu "baari" josta nyt on valmiina yläkerta. Alakerran avajaisia vielä odotellaan!

Torstaina olikin sitten se maastoreissu, oikein muuta ei silloin tehty.

Perjantaina uudet kaverit kylään, ja varsinaisen juhannuksen viettoon. Jälleen, hyvää ruokaa, juomaa ja yhdessäoloa, kiireetöntä sellaista. Täydellistä! Hevoset rentoutui laiduntaen!

Lauantaina jatkettiin juhannusteemalla, ja sunnuntaina talo taas hiljeni... Varsin virkistävää kun täälläkin jumalanseläntakana välillä käy kavereita meitä morjenstamassa, kiitos teille murut!

Tänään mulla alkoi viikon loma, ja kuulostelen tässä josko olisin jo niin terve että jaksaisin ratsastaa ihan "kunnolla"! Hope so, josko tuo allaoleva herrakin pääsisi pitkästä aikaa töihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti