keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Sain aikaiseksi sateen.

Kyllä, se on siis mahdollista! Saan halutessani aikaiseksi sateen, tänään tuli taas se todistettua. Nimittäin sade alkoi viisi minuuttia sen jälkeen kun olin kastellut kasvimaani. Kiitos.

Sateen ropistessa iloisesti otin itse vähän iisimmin, sillä aikaa kun hevoset nautiskelivat laitumen antimista otin pikku nokoset. Kävin yöllä vielä Marin kanssa ratsastamassa maastossa. On muuten semmonen juttu että tuulihousuilla ja crocsin saappailla ei ratsasteta... Normaalisti varustaudun ratsastukseen aina viimeisen päälle, ratsastushousut ja -saappaat pitää olla, mutta tänään ei ollut tarkoituksena edes ratsastaa, joten tuulipuvulla mentiin. Ei hyvä.
Ei siinä vielä suurta hämminkin aiheutunut kun vaan käveltiin maastossa, mutta takaisinpäin tullessa Marille iski oikein kunnon ravurivaihde päälle, ja pitkän matkaa tultiinkin oikein kunnon hiittimeiningeissä! Auts. Mutta oli kyllä Marilla kivaa, selvästi nautti kun pääsi oikein kunnolla venyttämään ravia pitkillä suorilla!

Tänään ei kyllä tapahtunut kovinkaan paljon muuta, alkuilta meni pihaa siivotessa joten hevosten osalta postattavaa on kovin vähän. Huomenna ehkä sitten enemmän!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti