keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Raaka-Arskan reenit, check

Tänään oli hyvä päivä. Oli juuri sopivan lämmin, aurinko paistoi silloin tällöin, ei satanut ja jotenkin vaan kaikki oli ihan hyvin!

Raaka-Arska pääsi ensimmäisenä reeniin. Tänään olikin ikävää, sillä hänen työtävälttelevä korkeutensa joutui viettämään pellolla (vastaa siis kenttää kermaperseiden maailmassa) yli puoli tuntia!!! IIIIK, hevosen rääkkäystä.

Työskentelin enimmäkseen ravissa, jossa askel olikin mukavan kevyt, tuntuma pysyi tasaisena ja hevonen oli kuuliainen, noin niinkun suurimman osan ajasta! Luonnollisesti portin kohdalla pieni kiihdytys, sen jälkeen varsin vahva niskannakkelupäänheittelytsembalo, jossa sain ihan tosissani pitää ohjista kiinni että sain sen käännettyä pois portilta.
Jouduin ottamaan siirtymän käyntiin ennen porttia, ettei hevonen saa niin paljon voimaa siihen valtavaan päähänsä ja sainkin sen hallittua vähän paremmin.

Käynnissä työskentelin avotaivutuksilla, joissa ei mainittavaa menestystä vielä tullut. Pitkille sivuille ensin voltti käynnissä, siitä pätkä avoa, puoleen väliin uusi voltti, ja taas avoa loppuun ennen viimeistä volttia. Tuo ensimmäinen voltti toimi avoon valmistelevana, keskellä tehty voltti oli lähinnä katastrofinhallintaa ja loppuun tehty voltti toimi kiitoksena. Tästä tulee postaus tuonne toiseen blogiin.

Loppukäynnit sentään tehtiin maastossa, ettei ihan ala tuntua työnteolta tämä pikkuhevosen elämä!

Arska oli varsin tyytyväinen itseensä tunnin jälkeen, ja ihan syystä, se oli hyvä hevonen, tänäänkin!

Ainoa mikä harmittaa on se että taaskaan ei ole kuvia, vaikka Arska oli tullut kotiin siinä vaiheessa kun olin ratsastamassa. Perkele, täytyy ripustaa kamera johonkin pihakoivuun että se olisi ihan hollilla, kun tilanne tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti