sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Pikku-Lindan ratsuna toimi tänään Mari

Pikku-Linda, tuo Valmetin lähes vakituinen viikonloppuratsastaja, tuli tänään ratsastamaan. Valmetin sijaan otimme ratsuksi Marin, jotta päästiin vähän enemmän harjoittelemaan ravin alkeita.

Oltiin pellolla, Mari oli liinan päässä jotta Linda pääsi ihan itse ohjaamaan hevosta enemmän kuin talutuksessa. Mari oli aivan ihmeissään moisesta, ei oo selvästikään tottunut pyörimään ympyrällä, en meinaan ole itse juoksuttanut sitä ikinä. En pidä ympyrällä juoksuttamista mitenkään järkevänä touhuna... Ohjasajo on sitten asia erikseen!

No, oli miten oli, Linda pärjäsi Marin kanssa ihan hyvin, pääsi vähän ravailemaankin. Lopuksi vielä toimitin Lindan takaisin mökille ja lähdin vielä Marin kanssa itse ratsastamaan pellolle. Siinä työskentelin hetken ympyrällä taivutellen, otin muutamia väistöjä, ravia ja laukkaa. Eli ihan perusfiilistelyä, lopuksi vielä käytiin metsässä kävelyllä!

Oli kyllä mukavaa, ja lopuksi Mari pääsi hetkeksi nauttimaan vihreän ruohon makumaailmoista, yritän tässä pikkuhiljaa totuttaa hevosia taas ruoholle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti