keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Annas kun lääkäritäti kattoo

Huh huh, Niilo jää henkiin mystisestä mätäpaiseesta huolimatta.

Kyseessä oli hammasjuureen muotoutunut mätäpaise, joka on jo ihan hyvällä mallilla (onneksi se litra mätää tuli sieltä sujuvasti ulos) ja jatkohoitona paikallisesti puhdistus ja Equibactin antibiootti. No worries.

Eihän se nyt vielä ihan kunnossa ole, mutta oikeasti, hyvältä näyttää!!!


Muut hevoset rokotettiin ja Arska sai osakseen myös hampaiden raspauksen. Paljoa ei ollut sanottavaa, mutta jotain raapimista kuitenkin.

Vielä vähän totisena kännien jälkeen...

Niilo pääsi vielä hetkeksi mutustelemaan vihreätä tallinpihalle, ja siitäkös Valmet riemastui! Teki ihan sairaita syöksyjä aidalle hampaat irvessä, pukitti, hyppi pystyyn ynnä ja muuta. Teki siis ihan kaikkensa osoittaakseen kuka on THE MAN Laitilassa. Harmi että Niilo ei lähde tommosiin sekoiluihin mukaan, jatkoi syömistä osoittamatta minkäänlaista kiinnostusta Valmetia kohtaan. Kieltämättä herää kysymys, kannattaako Valmetin edes tuhlata energiaansa moiseen... Kyllä kannattaa, se on orihevosen tehtävä. Ja muunmuassa juuri tästä syystä oriit tarvitsevat kesällä vähän energiapitoisempaa ruokaa, kun kaiken tämän kohkaamisen jälkeen ei aina ihan ruoka maistu.

Ihan söpönä siinä!


Saatana, siellä se vaan syö ja on niin olevinaan. Vielä mä sille näytän!
Nyt tää lähti rehukauppaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti