tiistai 27. toukokuuta 2014

Ollaan vähän reissattu, tuumaavat pojat!

Tänään oli ohjelmassa toinen lastausharjoitus samoilla oreilla kuin eilen, ja vähän pidempi automatka sen jälkeen.

Niilo tapansa mukaan tuumi lastaussillalla muutaman minuutin, ja lompsi sisään traikkuun odottelemaan nuorempaa herra raskeveota. Näin jo kaukaa että Lemmy oli aivan korvat töttöröllä kun näki trailerin ja se jumalauta juoksi sinne! Arskalle tuli oikein kiire että ehti ennen Lemmyä traikkuun, niin lujaa se sinne singahti! Ei siinä voinut ku nauraa, ja takapuomi, silta ja pressu kiinni ja hevoset kiinni ja menoksi! On se vaan ihme peli toi Lemmy! Rohkeus ei ole kyllä millään muotoa huono luonteenpiirre hevosessa!

Käytiin Laitilan Shellillä tsekkaamassa rengaspaineet ja pääsin ostamaan pakolliset pullakahvit. Hevoset oli ihan lunkisti, ihan kuin olisivat matkanneet aina trailerissa! Kyllä oli mukava körötellä takaisin kotiin kun kaikki meni ku Strömsössä!

Illalla vielä hevosten harjausta ja ruokaa nenän eteen ja itse sisälle syömään, kirjoittamaan tätä postausta ja sitten jossain vaiheessa nukkumaan!

Huomenna on jännät paikat, pikkuLemmy ja isoNiilo menee kesäsiirtolaan! Tämän päivän postauksessa ei ole kuvia, kun en muistanut ottaa kameraa mukaan, mutta uskoisin että huomisesta orilaiduntilaisuudesta tulee otettua joitain kuvia, joita pääsen tännekin sijoittelemaan!

Luultavasti huomenna sataa räntää ja rakeita, mitä siitäkin nyt tulis jos orilaitumelle lasku tapahtuisi kauniissa, kesäisessä säässä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti