sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Auts, taas

Voi Niiloa, onko suurensuuri pää syynä siihen että siinä on myös useimmin haavoja?

Tänään aamulla bongasin Niilon leuan alta tursuavan mätää, ja ihan urakalla.Kuva on otettu muutaman tunnin päästä ensimmäisestä haavan putsaamisesta, eikä kamera tietenkään tarkentanut kunnolla. Kuvan tilanne ei ole enää niin rajun näköinen kuin aamulla, jolloin sitä mätää ja verta ihan valui solkenaan.

Posken/leuan oikea puoli on yhdestä kohdasta vähän turvonnut, ilmeisesti Niilo on saanut siihen joko haavan, tai sitä on potkaistu tai sitten tämä voi myös liittyä hammasongelmiin. Joskus hampaista johtuvat ongelmat kehittävät mätäpaiseita jotka tarpeeksi kauan muhittuaan ulostautuvat mitä ihmeellisimmästä paikoista.

Toki toki, aamulla Niilon ruokakupista löytyi myös yksi hammas.


Voi toista, täytyy varmaan pyytää eläinlääkäri katsomaan tilannetta, ainakin antibioottia hän tarvitsee. Itse kyllä pystyn mätää puristamaan haavasta pois, ruiskulla pitämään haavaa puhtaana ja sen sellaista toimenpidettä.

Kyllä elämä nyt kolhii pientä hevosta.

Ja jotta tulee taas todettua rodulle tyypillinen ominaisuus, Niilo ei anna näin pienen jutun häiritä hänen normaalia elämäänsä! Hän syö, juo ja juoksee aivan kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan, mitä nyt vähän mätää lentelee sinne tänne!!!

Tämä kuva on otettu nyt illalla, onneksi on hyvä reikä josta mätä pääsee ulos.


YÖK. Arska melkein oksensi kun näki mun puristavan sitä mätää ulos! And he says he is a real man, jeah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti