sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Haaste!

No niin, harvemmin lähden mukaan mihinkään, siis yhtään mihinkään haasteisiin mutta tämä kyllä kolahti, joten tässäpä se:

Lankutetaan!!!

Itse en ole "lankuttaja" vaan teen niitä perinteisiä vatsalihasliikkeitä vatsalihaspenkillä. Turhan harvoin, tiedetään tiedetään!!! Vaikka se penkki on tuossa olohuoneessa, eli aina saatavilla, ei siinä tule vietettyä aikaa riittävän usein.

Nyt kun ihan maailmanlaajuisesti on tämä lankutushaaste heitetty, pitää minunkin siihen ryhtyä ja kokeilla josko haasteen muodossa aloitettu treeni olisi miellyttävämpi ylläpitää.

Mun pitää varmaan tän blogin kautta muistuttaa itseäni lankuttamisesta, ja pitää kirjaa että joka päivä on varmasti lankutettu. Älkää siis ihmetelkö jos lähiaikoina tulee joitain lankuttamispostauksia.

Miksi sitten lankuttaa tai yleensäkään tehdä mitään vatsalihasliikkeitä? No, jos ratsastat, tärkeimmät lihaksesi ovat keskivartalon lihakset. Ilman niitä putoat kyydistä varmasti heti jos hevonen tekee yhdenkin yllättävän liikkeen. Lisäksi teet hevoselle työnteon muutenkin miellyttävämmäksi kun hallitset itsesi siellä selässä kunnolla. Hevostahan ei missään nimessä ole suunniteltu kantamaan ratsastajaa selässään, joten on todella tärkeää tehdä se homma hevoselle mahdollisimman miellyttäväksi.

Nyt haastan teidät kaikki lankuttamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti