maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kisahuumaa ja kesäkuumaa

Tänään on ollut kyllä niitä molempia ja ihan riittämiin!

Aamusta iltapäivään vietin aikaani Laitilan Hevosharrastekeskuksella harjoituskisojen parissa. Toimin ratamestarina ja oli kyllä ilo seurata kaikkia oppilaitani sekä muita kylän likkoja hyppelemässä esteitä, ihan maahankaivetuista aina 70 cm korkeuteen asti! Kaikkien radat sujuivat hyvin, vaikka kisaajat olivatkin kalmankalpeita ennen suoritusta. Tuttu tunne, kisajännitys. Tai itselläni se ei iskenyt suinkaan ennen suoritusta vaan vain ja ainoastaan suorituksen aikana. Oikein harmitti hevosteni puolesta kun suoritukset olivat vain sinne päin, hevoset kyllä osaavat, kuski ei. No, nää on näitä, ihania muistoja menneiltä vuosilta.

Aurinko lämmitti kyllä siten että ehkä ne pitkät kalsarit olisi voinut jo jättää pois. Tuli vaan mieleen.

Kotona odotti kasa raukeita hevosia, olin huono ihminen enkä suonut heille tänään aikaani kuin ruokintojen, harjauksen ja karsinoiden siivouksen verran. Paha ihminen, nautiskelin auringosta, kesän aloituksesta ja ruoan laitosta.

Ja nyt muuten juon viiniä, katson Sinkkuelämää-jaksoja kolme kappaletta putkeen ja menen vasta sitten ruokkimaan hevoset! Abso-fucking-lutely!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti