tiistai 6. elokuuta 2013

Tapahtui tiistaina

Tänään oli mun vapaapäivä, kiitos, kyllä tässä onkin jo painettu hommia. Aamulla olin vähän näreissäni kun en meinannut päästä heti ulos kun olisin halunnut, mutta vaikenin kun huomasin että mun tarha oli lainassa.

Ransulla oli siellä ohjasajoharjoitukset, tällä kertaa ilman Lemmyn apua, ja sen jälkeen Ransu vielä pestiin. Joo oli ihan hyvä että sain olla sisällä, eihän sitä tiedä vaikka olis itsekin joutunut pesulle... Hrr, inhottavaa, märkää vettä. Kuulemma mullekin tulee tänä kesänä pesuvuoro, jalkoja tossa on sentään vähän pesty, mutta ihan koko kroppaa en ole antanut vielä sentään pestä. Pelottaa nääs.

Ransu pääsi takaisin omaan laumaansa ja vihdoinkin pääsin itsekin ulos. Sit sain seurata kun Niilo käyskenteli tarhassa suitset päässä ja yritti kuolaimet suussa syödä heinää. Ei ollu kuulemma ihan helppoa, mutta hän joutuu nyt pitämään niitä suitsia joka päivä päässä jotta tottuu niihin taas kesäloman jälkeen. Niilolle laitettiin Omppu-vainaan Myler-kuolaimet, ne on mukavan ohuet, ja anatomisesti muotoillut, joten niillä on mukava opetella kuolaintouhuja.

Suu täynnä heinää, pureskelu vaan tuottaa ongelmia.

Myler kuolain. Se on hyvä.
Illalla toi Sari tuli tohon aidalle vielä hillumaan ja otti Eidasta ja Lemmystä kuvia, ne oli ihan söpönä siinä.






Ja sit tapahtui kummia, muut hevoset meni takalaitumella mutta Eida jäi tuijottamaan Saria tuohon aidalle. Sari jostain päätteli että Eida on nyt selvästi sitä mieltä että nyt jos koskaan on se hetki jolloin kannattaa yrittää kiipustaa hänen selkäänsä. Mä en siis tajua, ei kai sitä noin tehdä, tossa vaan laitumella ilman satulaa, suitsia tai mitään muutakaan.

No nähtävästi juuri näin oli ajatus. Harmi että Eida on sen verran korkea ja Sari sen verran epänotkea että ei sinne selkään ihan tavalliselta jakkaralta nousta. Apujoukkojakaan ei ollut punttaamassa, joten piti soveltaa. Laitumelta löytyi tarpeeksi korkea kivi, jolta Sari ylettyi hyppäämään Eidan selkään mahalleen makaamaan. Eida otti asian tosi lunkisti, ja juuri kun Sari ajatteli että tuostapa heivaan jalan selän yli ja istun selkään, tuli Vip, Ransu ja Lemmy siihen sekoilemaan ja Eidan hyvä flow oli sit siinä.

Pari kuvaa tilanteesta ja uusia yrityksiä odotellessa!

Uskokaa tai älkää, Eidan selkä ja Sarin jalka, samassa kuvassa!

Eida siinä vähän ihmettelee että oliko toi jalka just äsken mun selässä???
Eida, tulevaisuuden maastomopo(ko)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti