perjantai 9. elokuuta 2013

Ruotsalainen ajomestari lähestyy suomenniemeä, pelastautukoon ken voi!

Mä arvasin että se ajomestari päästetään taas tänne Suomen puolelle, ennemmin tai myöhemmin. Mä niin toivon että oon jo Joensuussa silloin kun se Sikspäkki tulee tänne, sillä oon ihan varma että toi Sari raahais mut sinne taas ihmettelemään kaikenlaisia tottelevaisuusjuttuja, joista mä en niin hirveesti perusta.

Hyvää hyvyyttäni julkaisen tässä sen Hassen kurssimainoksen, jos vaikka teistä saatais kunnon porukka sille kurssille, niin ehkä sit meidän ei tarvis täällä odotella peloissaan että ketkä meistä joutuu tulilinjalle. Tai mun puolesta vaikka toi Niilo vois mennä vähän opiskelemaan elämässä tarvittavia taitoja, ehkä toi Sari antais mun sit olla rauhassa...



TERVETULOA HANS ”HASSE” SIDBÄCKIN KOULUTUSVIIKONLOPULLE LAITILAAN               28. -29.09.2013                    
Hassella on 30-vuotinen kokemus työskentelystä hevosten ja hevosalan ihmisten kanssa Suomessa, Ruotsissa ja muualla Euroopassa. Hän on moninkertainen Ruotsin metsätyöajomestari ja arvostettu hevosten, erityisesti nuorten hevosten ja ongelmahevosten kouluttaja.
Viikonlopun aikana paneudumme erityisesti hevosen pitkäjänteiseen ja tuloksia tuottavaan koulutustapaan, joka tehdään hyvällä hevosmiestaidolla ja kokemuksella.
Kurssin sisältö muodostuu  osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaan, joten jokainen osallistuja saa kurssilta varmasti juuri itselleen tärkeitä onnistumisen elämyksiä!
Edellisillä kursseilla olemme saaneet tutustua hevosten maastakäsittelyyn, ajo-opetuksen alkeisiin, juoksuttamiseen, ohjasajoon, ratsastukseen sekä lastausongelmien ratkaisuun.  Kurssien jälkeen on ollut ilo huomata ihmisten tulevan paremmin toimeen hevostensa, jopa niiden haastavampien tapausten, kanssa!
Kurssi alkaa aamulla klo 9 ja päättyy klo 17 aikoihin. Kurssin hintaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas. 
Kurssin hinta: 90€/70€ hevosella/päivä  ja 40€/30€ ilman hevosta. Alennetut hinnat  ER-yhdistyksen jäsenille. Kurssimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksut palautetaan jos kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.
Kurssi järjestetään Laitilan Hevosharrastekeskuksessa,
kaivolantie 994, Laitila.
Kurssin järjestää Eestin Raskaat Vetohevoset Ry, rodun ja yhdistyksen esittely kurssin lomassa.
Tarvittaessa järjestämme ihmisille ja hevosille majoitukset, mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä!
Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut erhevoset@gmail.com tai johanna rekola 044-2863205 15.08.2013 mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti