keskiviikko 7. elokuuta 2013

Ponikerho kokoontuu, talutusratsastusta 5€ kierros

Oli meinaan vähän ponikerhofiilis tänään. Tää päivä on sujunut rauhallisesti, oltiin koko porukka yö ulkona kun oli niin hyvä ilma. Päivällä Niilo, mä ja Ransu Lemmyineen tultiin sisälle syömään, kun alkoi sataa kaatamalla ja pitäähän meidän pysyä kuivana jos vaikka joutuu yhtäkkiä töihin.

No se työhomma tuli vähän puun takaa. Tuohon pihaan tuli jostain mökkinaapurista Linda 8-v mumminsa kanssa ja he kysyi pääsiskö Linda vähän ratsastamaan. En tietystikään ajatellut että mua tällä asialla kiusattaisiin, olenhan villi ja lähes vapaa, kesyttämätön tasankojen kuningas. Onhan tossa noita suomenhevosia, jotka on kuin luotuja talutusratsastukseen.
Mutta, yllätys yllätys suomenhevoset oli ulkona, ottanut sen verran sadetta niskaansa että Saripa päätti valjastaa mut pikku-Lindan ratsuksi. Sanoi kyllä itsekin että vähän jännittää miten siinä käy, mutta rohkea rokan syö ja uhkarohkea kouluruokaa, vai miten se sanonta nyt menikään?

Siinä sit harjattiin, satuloitiin ja suitsittiin meikä, ja Sari nosti tallissa Lindan selkään ja siitä sit lähdettiin ulos. Mä otin ihan lunkisti, kun oli niin kallisarvoinen lasti kyydissä. Oltiin tossa mun aitauksessa, ainakin nyt ekalla kerralla. Mentiin siinä vaan käyntiä, harjoiteltiin pysähdyksiä ja liikkeellelähtöjä ja Linda hymyili ku Naantalin aurinko! Ja mummi otti kuvia.
Ei ehditty kauaa siinä kiertää kun alkoi taas uhkaavasti sataa, joten tultiin takaisin talliin. Tallissa Linda huolsi mut ratsastuksen jälkeen, jakkaralla seisten harjasi mut päästä varpaisiin. Myönnän kyllä että nautin kovasti, vaikka Sari olikin vähän varuillaan mun kanssa. Kyllä me hevoset aistitaan nää pikkuihmiset ihan eri tavalla, ja osataan siis ihan käyttäytyäkin kun tarve vaatii! Olkaa siis huoleti!

Tämän raskaan raatamisen jälkeen sain vähän ruokaa ja pääsin takaisin karsinaan, jossa taas jouduin lukemaan vähän lakia tolle Niilolle joka tuli siihen jotain mussuttamaan. Kuka on kingi, häh???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti