maanantai 1. joulukuuta 2014

Marraskuu, check.

Se olis sitten marraskuu pulkassa. Olipa muuten harvinaisen hidastempoinen kuukausi, kelit oli niin ikävät ja pimeät että ei paljon treeni meitä rasittanut, mutta eikös marraskuussa kuulukin olla vähän masentunut ja elämäänsä kyllästynyt? Eli ihan trendin aallonharjalla ollaan.

Täällä on vahva usko siihen että joulukuussa maassa on lunta, joka tarkoittaa ainakin kahta asiaa: treenit lisääntyy kymmenkertaisesti ja päästään taas riehumaan tohon laitumelle, johon ei näillä liukkailla keleillä oo ollut asiaa.

Yritin muuten eilen vähän lämmitellä tota Ransua varsantekopuuhiin, mutta se oli aika vahvasti sitä mieltä että ei heru... Käsittämätöntä, alkaako mun ote lipsua vai mikä nyt mättää? Täytyypä pakottaa Sari kampaamaan mun jouhet parempaan kuosiin, josko sit muijatkin lämpeis!

Tänään oli ohjelmassa taas näitä powerwalkeja, Lemmy pääsi oikein kahteen otteeseen maastoon kun ensin Sari taisteli sen kanssa ja sit Arskan piti päästä kans näyttämään miten Lemmyä talutetaan. Huoh, saanen sanoa että ihan samalla tavalla se Lemmy laittoi Arskallekin vastaan! Hah, orien ylivaltaa!

Niilo oli tänään oikeen metsäajotreenissä, ajurina sama 8-vuotias likka joka ratsasti mulla pari viikkoa sitten. Täällä on näköjään siirrytty kokonaan lapsityövoimaan, hmm, täytyy varmaan soittaa liittoon ja kysyä heidän kantaansa asiaan.

Illalla vielä Eida ja Ransu pääsi maastoilemaan, Eida pääsi ihan uusille reiteille ja kyllä sitä pärinää saatiin taas kuulostella kotipihalle asti. Eidalla on vähän tapana puhaltaa aina kun on jotain uutta ja jännittävää, ja pärinästä päätellen tänään oli ihan kaikki niin kovin ihmeellistä.

Kuvituksena kämänen kuva Lemmystä, pahoittelen kuvaajani ammattitaidottomuutta.

Palataan asiaan taas joulukuussa!

Terveisin teidän Valmet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti