torstai 14. helmikuuta 2013

Vip, varsin ihana persoona!

Tässä jos oikeen rypistetään niin kohta ollaan jo esitelty kaikki tän tilan asukit, mahtavaa tahtia tässä on jo edettykin!

Kuten otsikkokin sanoo, nyt on vuorossa Vip, er-ruuna joka tuli Sarille joitain vuosia sitten vähän vahingossa. Vipille oli tapahtunut kaikenlaista kummaa nuoren elämänsä aikana, ja siitä johtuen se oli lievästi sanottuna varautunut. Alkuun sitä ei oikeen olis saanut edes koskettaa, niin paljon sitä jännitti ihmisen läsnäolo... Aika erikoista, sanon mä, mutta eipä se auta ku antaa kaverille mahdollisuus.

Aika pian Vipin herttainen luonne paljastuikin, kun se huomasti että täällä tilalla otetaan ihan lunkisti. Parhaimmillaan Vip on kuulemma lapsenlikkana, se pitää huolta että  kaikki varsat oppii hevosen tavoille heti synnyttyään! Ihmettelen suuresti miksi niitä varsoja ei oo päästetty mun tarhaan vähän elämänkouluun, voin mäkin niitä käskyttää jos niikseen tulee! Ai oon liian raju vai??? Jaaha, no ihan sama, toi lastenhoito onkin ihan homojen hommaa, että pidä sä Vip vaan se duuni, mä toimin mieluummin siitosoriina! Kato se on vaan ammatinvalintakysymys!!!

Vip on tällä hetkellä ajoharjoittelussa, sillä ratsastus on sille tosi haastavaa. Se pelkää kaikkea selkään laitettavaa tavaraa ihan hirveesti, eikä osaa ratsastajan kanssa oikeen toimia. Sari on sen kanssa yrittänyt edetä noissa ratsuhommissa, mutta toistaiseksi Vip pelkää niin paljon, että vaan peruuttelee kauhuissaan ympäri pihaa. Ei oo helppoa silläkään, varsinkaan kun ottaa huomioon että se on aika pläski, ja sen todellakin pitäis laihduttaa, tai ainakin muuttaa se läski lihakseksi.

Oikeudenmukaisuuden nimissä toi Vip on myös joutunut ruotsalaisen ajomestarin käsittelyyn pariinkin otteeseen, ja se kyllä antoi paljon helpommin periksi kuin meikäläinen. Se on kuulemma ihan enkeli käsitellä kun sen kanssa on otettu perusasiat haltuun! No joo joo, kyllä mäkin sit oon enkeli kunhan vaan annan periksi, en vaan oo vielä kokenut sitä tarpeelliseksi! Lupaan ilmoittaa siitä suurielkeisesti jos se päivä joskus koittaa, että teen asioita ihan hyvää hyvyyttäni, ihmisten mieliksi...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti