maanantai 4. helmikuuta 2013

Vapaapäivä

Meillä hevosilla oli tänään vapaapäivä, jee!!! Toi Sari oli jossain tatuoitavana (eli ilmeisesti sen ihoon hakattiin kuvia) ja se tuli siitä vähän kipeäksi niin ei sitä oo näkyny aamupäivän jälkeen täällä hevosten parissa.

Nou hättäb, Hänmän tulee. Tai siis Arska on sit ruokkinut ja juottanut meidät, joten hengissä selvitään taas tämäkin päivä! Kyllä mä aamulla ton Sarin kanssa pääsin seurustelemaan, kun se ruokki meidät aamulla ja vei ulos. Sain muuten erityismaininnan siitä että kävelin tänään ihan säntillisesti ulos, ja seisoin paikallani niin kauan ku pyydettiin. Kuulemma Niilo oli tänään vähän kiireisempi, ja se joutuikin harjoittelemaan portista kävelyä pariin otteeseen, kun kuulemma siitä portista ei hypätä tasajalkaloikkaa tarhaan... Nää on taas näitä ajomestarin opetuksia, mä en kestä, tolla Sarilla on ajomestarin kirja ja joku opetusvideo, joita se ilmeisesti katselee joka helvetin päivä että osaa kiusata meitä oikeen urakalla.

Ja jos te jo luulitte että tästä eteenpäin mä käyttäydyn ihan hevosiksi niin turha luulo, kyllä mä ainakin joka toinen päivä koettelen ton Sarin hermoja sekoilemalla narun päässä!!! Mitäs läksit niin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti