keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Mä oon niin ylpee mun muijasta!!!

Siis kertakaikkiaan, vaikka en itse niitä ratsun hommia pidä kovinkaan miehisenä puuhana, (mieluummin kiskoisin kunnon tukkeja metsässä) on nekin meille hevosille näköjään jollain tasolla pakollista osata. Kuulemma jokaisessa hevosessa asuu pieni ratsu, tuumi Sari kun Eidan selkään kipusi laitumen korkeimmalta kiveltä.

Sarilla on ollut jo pitkään sellainen fiilis, että Eida on taas niin hyvissä feng shui-tiloissa että sen kanssa vois varmaan vähän kokeilla ratsastamista. Siis kyllä, ratsastamista vaikka sillä ei oo juurikaan edes ohjasajettu. Tai mitään muutakaan. Ei se siis oikeasti ymmärrä siitä ratsastuksesta yhtään mitään, hyvällä tuurilla saattaa lähteä maiskutuksesta liikkeelle ja jossain kohtaa sit pysähtyy, jos pysähtyy. Kyllä meikäläisen ratsunuran alkuaskeleet oli aika paljon paremmalla tasolla, mä sentään tajusin peruskäskyt ihan tosta noin vaan. No, kukin tyylillään, ei tämä Sarin tyyli nyt varmastikaan ole Suomen Ratsastajainliiton suosittelema, joten älkää kokeilko tätä kotona. Tai vieraissakaan.

Nää reenit vedettiin ihan tossa Eidan omassa tarhassa, jotta sillä olis mahdollisimman rento fiilis. 

Hän on niin ratsuna siinä!

Onko tää nyt semmosta eteenalasvenytystä?


Eida nyt osaa tän homman vaikka silmät kiinni!



Tässä lähdetään tekemään jotain ihme matkaa maailman ympäri...

Sivuttain

Poikittain

Väärinpäin

Väärinpäin kauhuissaan

Taputapu kiltti heppa


No nyt se nukahti siihen...

...ja näköjään tossa pystyy aika kivastikin nukkumaan...

Vähän vatsalihasreeniä että pääsee taas alkuasentoon!

Kyllä silmä ihan lepäsi noissa Eidan reeneissä, ja vielä reenien jälkeen se tuli tohon viereiseen tarhaan nautiskelemaan ruohosta. Kattokaa nyt miten nätti se on, sillä on noita "hyvänolonpilkkujakin" ihan saatanasti, mahtaa nauttia olostaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti