tiistai 23. heinäkuuta 2013

Emän vai pojan jalanjäljissä???

Taas löytyi arkistoista pari havainnollistavaa videota hevosen lastaamisesta kuorma-autoon.

Ensimmäisessä Eida-rouva, joka ei elämänsä aikana ole montaa reissua autossa joutunut tekemään eikä näin ollen ole vielä aivan varma lastautumisen turvallisuudesta.



Video saattaa vaikuttaa pitkältä, mutta todellisuudessa siinä menee aikaa ainoastaan viitisen minuuttia. Ja tiedoksi, siinä kolmen ja puolen minuutin kohdalla alkaa vasta tapahtua!Miettikääpä miten pitkä aika se 5 minuuttia on.
Usein meinaan näkee niitä lastaustilanteita joissa ihmisillä on jostain syystä kiire (tai ainakin niin ne käyttäytyy) ja hevoselle ei anneta mitään mahdollisuutta tulla rauhassa ja rentona traileriin tai autoon. Eidan tapauksessa lastaamisessa on lähes aina tarvinnut olla 2 henkilöä, toinen pitää sillan kummallakin puolella liinoja ikäänkuin seininä (mutta niillä ei saa koskea Eidaan, ei sitten yhtään) ja toinen taluttaa Eidan autoon. On siis ihan hyvä juttu, että tuolla videolla Eida menee autoon yhden ihmisen voimin!
Behind the scenes, tuo lastauspäivän aamu aloitettiin kyllä niin että Sari istui autossa, mukanaan kahvia ja hyvä kirja, piti Eidan narusta kiinni ja Eida seisoi lastaussillalla semmoset 45 minuuttia! Todettuaan että taaksepäinkään ei oikein pääse, päätti Eida jossain vaiheessa vaan tulla autoon! Ja tämä siis yhden harjoittelukerran tulos.

No, sen jälkeen tuli tietty Niilo ja näytti mutsille miten sinne autoon mennään!

...and this is how it is done!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti