sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Poika on tullut kotiin!






No niin, nyt se päivä sitten koitti, poika tuli kotiin... Nimittäin tuo paljon puhuttu Niilo palasi laitumelta kotiin. Ja olihan se kieltämättä vähän kasvanut, mutta yllätyksekseni se ei isotellut yhtään kotiin tullessaan, joten en minäkään jaksanut alkaa elvistellä. Antaa pojan olla rauhassa, katotaan sit joskus sitä herraisoherra-asiaa!

Tuossa on teille muutama kuva laitumelta, aika kivalta näytti kun pojat sai laiduntaa tuolla jokivarressa, ja laitumella oli paljon mäkiä. Huomasi kyllä Niilon kropassa pienen muutoksen, jätkä oli tehnyt vähän lihasta! Se olikin aika kuikelo täältä lähtiessään, ihan hyvä että on vähän, huom vähän, enemmän hevosen näköinen. Eihän se siis ikinä tule saavuttamaan mun atleettisen vartalon mittoja, mä olen kuitenkin one and only, mutta annetaan sille nyt kuitenkin mahdollisuus näyttää mahtavuutensa.



Jätkien jokivarsilaidun


Riimu oli omituisesti kutistunut kesän aikana, tai sit pää oli turvonnut...


Niilo-fanclub

Hei älä mee, ketä mä sit fanitan?






Laitumelta lähti yks pikkukaveri oikein Niiloa saattamaan kotimatkalle, se piti selvästi Niiloa ihan idolina, jotenkin tuijotti sitä niin ihailevasti! Niilo sai erityismaininnan rauhallisesta luonteesta, se ei kuulemma ollut yhdenkään hevosen kanssa edes yrittänyt tapella, vaikka haastajia kuulemma riitti! Ihan hyvä ominaisuus, ei täällä meillä mitään hankaluuksia kaivatakaan!







Niilo pääsi (joutui) ensimmäistä kertaa elämässään matkustamaan trailerissa. Niin katsos kun me kunnon hevoset yleensä matkustetaan Sinisellä Enkelillä, mutta kuulemma on ihan hyvä tottua vähän kevyempäänkin kuljetuskalustoon. Hyvin se siinä kuulemma matkusti, ei voinut olla pahat oltavat kun ei ollut kotiin tullessaan edes hikinen.

Nipa joutuu nyt muutaman päivän olemaan omassa tarhassaan yksin, että taas tottuu kotipaikkoihin ja sit hän pääsee laumaan, tosin vähän pienempään sellaiseen. Joko Vip tai Ransu saavat pitää hänelle seuraa, tuon Eidan kanssa hän ei voi nyt olla kun Eida ei ole tiine, ja Niilo saattaa olla jo löytänyt miehisyytensä. Niilo saa varmasti sit joskus harjoittaa rakkauden lähettilään hommia, mutta siihen menee vielä hetki.










Ja onhan se niinkin että tilalla voi olla vaan yksi jalostusori kerrallaan, vai mitä?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti