torstai 14. toukokuuta 2015

Perkeleen pörinää

Tänään oli kyllä helvetin ärsyttävä päivä. Aurinko paistoi koko päivän, ja sehän olisi tarkoittanut normaalina arkipäivänä leppoisaa torkkumista tarhassa. Mutta ei, tänään oli joku ihme pyhäpäivä, ja Sari ja Arska oli tietty koko päivän kotona ja teki kaikkensa meidän rauhaa häiritäkseen.

Aamusta asti kauhee kolina ja tavaroiden siirtely, jotain ihme pihan siivoomista kuulemma. Sit Niilo ja Lemmy vietiin laitumelle, jossa ne kuulemma teki kaikki kevätjuhlaliikkeet, eikä juuri tällä kertaa Sarilla ollut kameraa mukana.

Mä en päässyt tänään laitumelle, kun viimeksi juoksin siellä niin kovaa että Sariakin vähän jännitti pitääkö jarru loppuun asti. Tänään oli vielä pohja vähän liukas, joten ei kuulemma uskalla riskeerata. Pöh.

Suomenhevoset pääsi hetkeksi laitumelle, niistä otettiin pari kuvaa todistusaineistoksi, sillä ne ei juuri ikinä oo kesällä missään ilman ihottumaloimia. Nyt on ollut niin suotuisa kevät ettei ne oo tuulipukuja vielä vetänyt päälleen!Mää voisin nukahtaa tähän!
Päivän ollessa kauneimmillaan mulla meni hermo sit totaalisesti. Toi Arska kaivoi konehallin uumenista sen jonkun ihme kesäauton, ja sen piti tulla pärisyttämään sen kanssa tohon pihalle. Voi jumalauta että mulla kiehahti. Jos joku pärisee täällä niin se on meitsi!
Mä näytin sille helvetinmobiilille pari muuvsia, piruetit oikealle ja vasemmalle ja johan se tokeni.

On se jumalauta kumma kun herraisoherran rauhaa ei kunnioiteta.

Tästä lähtee piruetti vasemmalle
Ja tästä oikealle
Tulisipa arki pian, että sais tilan hevosetkin olla rauhassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti