perjantai 22. toukokuuta 2015

Kutsu laitumelle laskuun

Se olis kuulkaa taas se aika vuodesta kun meidän tilalta on lähtenyt yksi ärrrrrsyttävä oripoika kesäsiirtolaan Marttilaan.

Sarilla on ollut ja on edelleen kaikenlaista työreissua, joten Lemmy vietiin Marttilaan jo tiistaina, vaikka varsinainen laitumellelaskupäivä on tänään, perjantaina.

Sari ei ollut Lemmyn voinnista yhtään huolissaan, eniten murhetta aiheutti se että tallinpitäjä joutuu taluttamaan varsin virkeän ja reaktiivisen Lemmyn kilometrin päähän sinne varsinaiselle laitumelle.
Kun mitään ei ole kuulunut, olemme siis siinä uskossa että molemmat ovat päässeet ehjänä laitumelle asti, Lemmy ja tallinpitäjä.

Sanoivat tallilla että Lemmyn liike, erityisesti ravi, näyttää ihan kouluhevosen liikkeeltä. Sari joutui toppuuttelemaan että tää on tämmönen työhevonen, ei sen todellakaan tarvis nostella jalkojaan noin paljon, eikä varsinkaan noin rivakkaan tahtiin! No, minkäs sitä jaloilleen mahtaa!

No niin, eli menkää tänään Kylämäen Hevostilalle, Marttilaan ja bongatkaa 1-vuotiaiden oriiden laidunriemut klo 14-15 ja 2-3 vuotiaiden (eli Lemmyn jengin) bileet klo 15-16.

Tää mainos olis nyt tässä, piakkoin ihan oikeetakin asiaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti