lauantai 5. maaliskuuta 2016

Vetää ku vanha tekijä; Valmet

Mä oon aina ollut sitä mieltä että lahjattomat treenaa. Onneksi Sari on vähän samaa mieltä, tehdään vähän mutta tehdään se vähäkin kunnolla, niin ei tarvii ihan joka päivä olla hikoilemassa tuolla metsikössä.

Niin vaan piti tämänkin päivän koittaa että meitsi pääsi vihdoinkin vetämään rekeä! Ei me nyt minnekään isolle kirkolle lähdetty, mutta kunhan nyt kiskoin tukkireen eturekeä perässäni pitkin metsiä ja vain vähän jännittynyt ja innostunut Sari istui kyydissä!

Sarihan tässä on ollut ainoa este tämänkin aiemmalle toteutumiselle, kun se aina haluaa olla ihan varma ettei mitään vaan tapahdu, ja toinen este on ollut noi saatanan suomenhevosten jäämistöistä löydetyt vetovehkeet. Eihän tämmönen hyvinmuodostunut OIKEA työhevonen nyt millään mahdu noihin vehkeisiin. Uudet aisat ja vetokarttu piti tehdä ennen ku homma lähti liikkeelle. Arska tietty joutui ne väsäämään, ja tänään oli sit koeajo.

Siitä onkin pari lyhyttä videopätkää, pääsette siis meitsin kyytiin! Videot on laadultaan vähän mitä sattuu, kun kuulemma yhdellä kädellä ajaminen ei vielä Sarilta oikein luonnistu (josko ei se kahdellakaan kädellä mikään mestari ole!) joten toi videokäsi vähän harhaili välillä. Josko seuraavilta reissuilta saatais vähän erilaista kuvaa.




Tässä vielä pari kuvaa rekiajelun jäljiltä.

Toi on siis semmosen tukkireen etureki, ja Sari keikkui tuossa poikkipuulla!

Meitsi

Raskeveoyhdistelmä

Vetokarttu, ei mikään juhlaversio mutta menee näissä hommissa!
Ystävällisin terveisin, työhevosystävänne Valmet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti