lauantai 25. huhtikuuta 2015

We are alive!!!

Me kaikki tilan kahdeksan kaviokasta selvittiin hengissä myös eläinlääkärin käynnin jälkeen.

Kuten jo mainitsin, madotettiin meidät kaikki vaikka ei välttämättä olis tarvinnut, ja yhä edelleen ollaan kaikki hengissä! Sari on aina ihan hermona kun on madotusten aika, kun ton Eidan kanssa on ollut aika paljon haasteita matojen vuoksi.

Eidalla on takanaan aika mittava ähkykierre ja vatsaongelmat muutaman vuoden takaa, ja kun niiden yhdeksi aiheuttajaksi mainittiin käpymadot, on madotukset olleet aina vähän jänniä paikkoja. Nykyään näyttää onneksi siltä että Eidan vatsaongelmat on selätetty, ja se saa esimerkiksi nukkua makuullaan ihan rauhassa, ilman että Sari on heti mittaamassa sykkeitä ja kuumetta.

Vaikka me ihan hengissä ollaankin, joutui pari mestaria vähän erityiskohteluun eläinlääkärikäynnin jälkeen. Niilolle ja Lemmylle tilattiin Coopersect Spot-Onia, sillä niillä pirulaisilla on väiveitä. Väiveet aiheuttaa näin keväisin pientä kutinaa, yleensä harjan ja otsatukan alueella, ja nyt ne on saaneet ensimmäisen Coopersect-käsittelyn ja toinen ja kolmaskin on vielä tulossa, kuulemma kolmen viikon välein. Tuo Raaka-Arska näyttää myös vähän kutiavan, joten voipi olla että sekin saa tujauksen selkäänsä!

Eikä siinä vielä kaikki, Niilo saa nauttia tuplamadotuksesta sillä sitä on nyt vähän vaivannut vuohispunkit. On se vaan vaivainen elukka, toista se on tämmöset oman arvonsa tuntevat orimiehet, joihin ei mitkään ulko- eikä sisäloiset iske!

Kyllä luonto vielä heikon lenkin poistaa!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti