perjantai 17. huhtikuuta 2015

Ransu, lähes varma suorittaja

Eipä olisi uskonut että Ransusta voi tuollaista otsikkoa kirjoittaa! Tosin, onhan siinä vielä se lähes-sana, jonka tohtisi kyllä piakkoin jättää pois.

Ransu oli tänään ohjasajotreenissä pellolla, ja oli varsin pätevä peli. Sari on nyt uhrannut siihen aikaa ja aikaa jotta hänen reaktiivisuutensa saadaan vähän säädettyä pienemmälle, ja nyt näyttäisi siltä että tehty työ alkaa tuottamaan tulosta. Toki semmoinen normaali reagointi Ransulla on päällä, mutta nyt se malttaa jo seurata mitä se ihminen reagoi, ja jos ihminen on rauhassa (niin kuin toi Sari aika usein on), ei Ransukaan sekoile sen enempää.

Tänään oli ohjelmassa paljon siirtymiä isolla ympyrällä, sekä uralla käännöksiä volteille ravissa. Isolla ympyrällä Ransu esitti muutaman hallitun levaden, vaikka niitä ei tällä kertaa varsinaisesti pyydetty, mutta oli kyllä kaikin puolin pätevä hevonen! Edes naapurin pusikoissa vaaniva kissa ei saanut hänen keskittymistään häirittyä!

Yritin esittää Ransulle vähän mun lihaksia sen mennessä ohi, mutta oli niin tärkeenä menossa töihin ettei ehtinyt katella päinkään.

Kysyn vaan, koska näillä tammoilla oikeen alkaa kiima???


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti