keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Päivä alkoi aurinkoisena ja kauniina ja päättyi kauhistukseen...

Eilen oli hieno päivä.

Aurinko paistoi, mun lihakset kiilsi kilpaa auringonsäteiden kanssa ja mun muijat näytti erityisen hyviltä.

Possukin otti aurinkoa pihalla koko pitkän päivän.






Yks asia vähän herätti epäilykset, toi Sari oli kotona koko päivän, vaikka sen kuuluis olla töissä tienaamassa rahaa jotta se voi ostella meille heinää sun muuta tarpeellista.

Sit jossain vaiheessa se otti meidät sisälle talliin, siitä me kaikki sit tajuttiin että nyt ei hyvä heilu. Mari koetti viimeiseen asti vältellä Saria tarhassa, mutta törkeästi ruoan kanssa huijaten Sari sai Marinkin kiinni.

Meidät oli ahdistettu talliin odottamaan suurta tuntematonta.

Voi perkele, mä niin arvasin että eläinlääkärihän sieltä huristeli pihaan. Kunpa ei nyt mitään isoja toimenpiteitä tehtäis...

Helpotus oli melkoinen ku meidät vaan rokotettiin. Huh. Sit ne puhui jotain madotuksesta, mutta mullahan ei oo mitään hätää ku mun paskanäyte oli puhdas. Sarihan vei meidän paskaa johonkin labraan analysoitavaksi, ja ainoastaan Eidalla ja Raaka-Arskalla oli madonmunia siinä sen verran että vaatii madotuksen. Lemmy tietty madotettiin, kun se on vielä niin nuori.

Keskustelu kääntyi kuitenkin meille epäansiolliseen suuntaan, sillä eläinlääkärin lähdettyä Sarilla oli tämmönen kassi:





En käsitä missä vaiheessa ne tuli siihen lopputulokseen että meidät kaikki pitää madottaa, mutta näin siinä nyt vaan kävi...

Se on kyllä ihan kauheeta kuraa, mutta tuskaa vähän helpotti se tieto että kaikki joutui saman kärsimyksen alaisiksi, ja taas saadaan olla muutama kuukausi rauhassa.



Yours truly, madoton Valmet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti