maanantai 27. huhtikuuta 2015

Säpinää sunnuntaille

Huh huh, meitsi on ihan poikki, tänään on ollut sen verran säpinää että on saanu mennä paikasta toiseen ihan tosissaan.

Me ollaan saatu lepäillä koko viikonloppu, kun Sari ja Arska rakensi lauantaina ensin uuden aidan tohon meidän tallinpihalle ja tänään ne kuskas paskaa pois tarhoista ihan koko päivän.

Mutta vaikka tässä työnteosta onkin lepäilty, on silti saanut päivystää. Mut laitettiin tähän tienviereen tarhailemaan koko päiväksi, ja tosta kylänraitilta on mennyt ihan helvetisti autoja tänään, ja kuten varmasti arvaattekin, mun pitää tietty kaikille autoille näyttää että mä kiihdytän varmasti nopeammin kun nää Volkkarit ja Toyotat sun muut. Valmetin kiihtyvyys on ihan toista luokka, ja käännöksetkin salamannopeita! Hah, siitäs saitte! Ja sit tohon pihaan tuli vielä kaiken lisäksi toinen Valmet, tommonen vähän isompi malli jotta se paska siirtyis lantalaan vähän nopeammin. Sillekin piti lukea vähän lakia, että täällä on tilaa vaan yhdelle Valmetille.





Sen lisäksi että jouduin kiihdyttelemään noiden ohiajavien autojen takia, tuli vielä toinenkin päivystyskeikka. Niilo, Lemmy ja Vip siirrettiin tohon viereiseen tarhaan siksi aikaa kun niiden tarhaa siivottiin, ja siinäpä oli sitten niinsanotusti peto irti!

Kyllä siinä aikamoinen tuijotuskisa oli alussa, kun kerroin pojille että on ihan turha kuvitella mitään, siis yhtään mitään.

Kuka räpäyttää ensin?


Kyllä noi pikkupojat sit tajus kerrasta että kannattaa vaan pitää huolta omista asioistaan, ja sit niillä alkoi ihan omat rallit:








Siinä leveilee Lemmy. Se on Sarin mielestä ihan hevosen näköinen jo, ainakin tästä kuvakulmasta.




No on se ihan edukseen noissakin kuvissa...

Best friends forever, Niilo ja Lemmy siinä halailee



Niilo on niin kovis, isottelee Vipille vasta sen jälkeen kun Vip on jo poistumassa!
Huh huh, kyllä nyt uni maistuu, ja huomenna mun kelpaa mennä omaan tarhaan kun mun muijat oli siellä tän päivän, ja sehän tarkoittaa että tarha on täynnä ihania naisten hajuja! Maltan tuskin odottaa. Oliskohan niillä jo kiima?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti