maanantai 9. helmikuuta 2015

Kilmister, uhka vai mahdollisuus?

Kyllä nyt ammottaa Kilmisterin pistekori tyhjyyttään. Josko siellä koskaan kovin montaa pistettä on ollutkaan...

On tullut huomattua että toi Kilmister on ikäisekseen varsin rohkea ja määrätietoinen varsa, omaan makuuni vähän turhankin olevinaan. Mä yleensä siedän noita orivarsoja aika pitkään, kun ne on siis varsoja, semmosia vähemmän uhkaavia tapauksia. Siinä kohtaa kun niiden orivaihde menee päälle, mun ainoa ajatus on niiden listiminen. Niilon kanssahan meillä on juurikin nyt käynnissä neuvottelut tilan herruudesta, meitsi on tietty voitolla, mutta taistelusta on tuleva pitkä ja puuduttava, sanokaa mun sanoneen!
Oli miten oli, Lemmy on osoittanut jo tässä vaiheessa turhan nokkavia piirteitä, ja musta tuntuu että se pitää laittaa ruotuun ihan just.

Eilenhän se ohjasajoharjoituksissa isotteli Sarille, ja onhan se tossa talutuksessa ollut vähän turhan reaktiivinen jo jonkin aikaa, ja tykännyt ojennella niitä etujalkojaan. Tänään aamulla se sitten keksi sen vihonviimeisen leikin.
Vip ja Lemmy olivat olleet yön ulkona, ja Niilo oli ollut tallissa. Sari vei ensin Vipille ja Lemmylle heinät, ja toi sen jälkeen Niilon tarhaan. Lemmy käytti törkeästi tilaisuutta hyväkseen ja leikkisästi hyökkäsi Niilon kimppuun vaikka Sari ei ollut vielä saanut Niilolta riimua pois. Siinä hötäkässä Niilo pääsi Sarilta irti kun yritti väistellä ja juosta karkuun Lemmyn hampailta. Sari sai Niilon kiinni, ja heti Lemmyn havaittua että Niilo on taas narun päässä, hyökkäsi se uudestaan! Ja taas Sarilta pääsi Niilo irti. Tätä jatkui ainakin viisi kertaa (en muista ihan tarkkaan, menin jo laskuissa sekaisin) ja Sari yritti jopa hutkia Lemmyä jollain risulla ettei se olisi tullut Niilon päälle. Vihdoinkin tilanne rauhoittui sen verran että Sari sai Niilolta rauhassa riimun pois eikä Lemmy ollut heti päällä kuin yleinen syyttäjä. Mikä huolestuttavinta tässä tilanteessa oli se että Lemmy joka kerta jahtasi Niiloa, eikä toisinpäin, vaikka olisi voinut kuvitella että Niilon kokoinen jässikkä nyt niittaa yhden Lemmyn tosta noin vaan. Siis niin mä ainakin olisin tehnyt.

Nyt täytyy vähän seurailla tilannetta, ja jos näyttää siltä että Lemmyn ego ei tuosta yhtään pienene eikä Niilo näytä sille kaapin paikkaa, voipi olla että pikkupoika joutuu vanharouva Eidan kanssa hetkeksi samaan tarhaan. Eidan ei tarvii ku kerran kattoo pahasti niin Lemmyltä lorahtaa jo lusikallinen housuun, hah!Ai niin, Lemmylle on kuulemma jo varattu orilaidunpaikka Kylämäen hevostilalta! Mitä nopeammin laidunkausi alkaa sitä parempi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti