perjantai 13. helmikuuta 2015

Good housekeeping

Tervepä terve teille kaikille! Sain Valmetilta luvan lainata näppäimistöä hetkeksi esitelläkseni edustamani yrityksen ja sen tarjoamat palvelut teille.

Yritykseni nimi on Siivousfirma Siimahäntä, perustamisvuosi 2002 ja tällä hetkellä yritykseni työllistää kaksi henkilöä.

Suoritamme yhdessä työntekijäni kanssa kiinteistöjen perussiivouksia lähinnä Laitilan alueella. Kohteiden työlista sovitaan aina tapauskohtaisesti, mutta lähtökohtaisesti teemme ne kaikista paskimmat hommat joihin muut eivät kykene. Erikoisalaamme on karsinoiden puhdistus, olipa kyseessä sitten hevonen tai sika, me hoidamme homman!Suosimme työssämme luonnollisia työtapoja, ja pyrimmekin hävittämään kaiken eteemme tulevan paskan mahdollisimman nopeassa ajassa, ihan vaan syömällä sen. Tämä työtapa on aavistuksen työläs, mutta luontoystävällinen, tästä syystä toivommekin toimeksiantajaltamme rohkeutta solmia pitkäkestoisempi sopimus tehtävästä urakasta. Tällä hetkellä siis työpisteemme sijaitsee täällä Possun karsinassa, ja siinä on urakkaa kerrakseen, joudumme jopa nukkumaan työmaalla jotta meillä on edes marginaalinen mahdollisuus saada tämä mittava urakka joskus valmiiksi.
Helpompien kohteiden ollessa kyseessä pyrimme aina nukkumaan läheisessä satulahuoneessa, tämä toki edellyttää 8-16 työpäiviä, jolloin meille jää riittävästi aikaa siirtyä satulahuoneen puolelle ja ehdimme viettää vähän vapaa-aikaakin siellä.Kuten aina, siistijän työ on kovin aliarvostettua, ja yritykseni onkin menettänyt monia lupaavia siistijöitä myrkytyksen uhrina, hukkumiskuolemissa sekä ikävääkin ikävämmissä rotanloukkuonnettomuuksissa. Näistä viisastuneena olenkin lisännyt toimeksiantosopimukseen pykälän jossa kiinteistön omistaja pitää huolen kiinteistön kunnosta, siten että siitä ei koidu työntekijöillemme vaaratilanteita.Ota rohkeasti yhteyttä, oli sitten kyseessä iso tai pieni urakka, uskon että saamme aikaiseksi molempia osapuolia tyydyttävän sopimuksen. Kaiken lisäksi toimintamme on kotitalousvähennyskelpoista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti