torstai 20. marraskuuta 2014

Niilon hehkutusta, jälleen kerran.

Alkaa muuten pikkuhiljaa vituttamaan kun tota Niiloa vaan hehkutetaan joka välissä, mutta menköön nyt tämän kerran.

Maanantaina Sari joutui pesemään Niilon hännän kun sillä oli taas maha vähän sekaisin ja oli tullut köntsät housuihin. Tälleen talvella meidän tallin lämminvesi tulee saunasta, ja meidät raahataan siihen saunan eteen jossa sit letkun kanssa pestään. Se on vähän jännä paikka, kun siellä käydään niin harvoin, mutta mieluummin siinä kuin tallin edessä kylmän veden armoilla.

No, Niilo tuotiin siihen saunan eteen illalla, oli aikasta pimeetä ja jännittävää, mutta niin vaan se Niilo seisoi siinä vapaana Sarin pestessä sen häntää ja jalkoja. Oli kuulemma niin fiksu äijä, kun vaan seisoskeli siinä ja katseli kun Sari siinä touhusi. Henkilökohtaisesti en ymmärrä moista, oikeasti fiksu hevonen olis ottanut ritolat samantien kun naru putoaa maahan. No, jälleen kerran saamme todeta että Niilolla on vielä paljon opeteltavaa tästä maailmasta! Kyllä se vielä tajuu.

Herkän pesuhetken jälkeen ne meni vielä pimeään metsään kävelylle, Saria vähän jännitti miten käy sillä Niilolla ei ollut suitsia päässä, riimun kanssa mentiin, ainoastaan laittoi ketjun turvan yli ja kohti tuntematonta!
En käsitä, siellä ne kuulemma olivat rauhassa kävelleet pimeitä metsäteitä ja takaisin tulivat niin seesteisen näköisinä että. Jos meitsi olisi ollut siinä narun päässä, olisin niin laittanut Sarin koville viimeistään siinä suoralla josta näkyy kotitalli, mutta tää Niilo nyt on niin nössykkä...

Kyllä sitä sit sai taas koko illan kuulla Niilon ylistyslaulua, mä en jumalauta jaksa sitä hehkutusta enää kauan. Ihan kohta mä näytän Niilolle närhen munat, odottakaapa vaan!

Kyllä siinä nyt isotellaan, just wait for it!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti