torstai 27. marraskuuta 2014

Eräs kesäinen tapaturma

Mulla on muutamia periaatteita.

Periaatteesta dissaan vääränrotuisia hevosia, eesti raskeveo olkoon se ainoa ja oikea!

Periaatteesta olen kyllä valmis lempimään vaikka minkärotuista muijaa, mutta toi Sari ei anna sen tapahtua.

Periaatteesta en niin kovasti perusta ihmisistä, ne nyt on välttämätön paha ja ruokinta-automaatti.

Tämän viimeisen periaatteen haluan perustella, nimittäin vaikka en välitä ihmisistä juurikaan, en silti tee niille mitään pahaa. Kuka meille sit ruokaa kantais selkä vääränä jos ihmisiä ei olisi? Niinpä, ei kukaan.

Siksi kyllä suuresti ihmettelen tuota Vipin touhua, se kun meni ja potkaisi tuota Saria eräänä kesäisenä päivänä oikein kunnolla kylkeen.

Niillä oli tossa laitumella jotkut ihme rallit, ja Sari otti tapansa mukaan niistä kuvia. No, siinä tapahtui kaikenlaista, lähinnä noi pölöt meni vähän turhan läheltä Saria ja Vip sit pukitti oikein kunnolla ja osui Sariin. Sari siitä otti ja lensi aitojen läpi maihin, ja kieltämättä itsekin vähän pelästyin, että ei kai se nyt siirtynyt taivaallisille laitumille kun noin kovasti otti kontaktia.

Vip tietysti poistui rikospaikalta, mutta Niilo sentään jäi Sarin viereen odottamaan. Vaikka en voi sietää tota Niiloa, siis en yhtään, on se näköjään ihan asiallinen jätkä tämmösissä tilanteissa.

Kyllä Vipillä nyt alkaa pistekori olla aika tyhjä, saas nähdä koska se tekee viimeisen tempun ja lähtee täältä ikuisiksi ajoiksi!!! Hahaa, maltan tuskin odottaa! Another one bites the dust!!!

Tossa on vähän kuvia siitä rallipäivästä, ennen sitä ikävää tapaturmaa.

Täältä tullaan!
Lihapulla

Lemmyn kiihdytys
Lemmy on siinä niin olevinaan!


Koivet ristissäViimeinen kuva ennen Vipin kavioiden kohtaamista...
Vipin ja Sarin täytyy kyllä nyt yrittää lähentyä oikein kunnolla, Sari jotain mutisi ettei luota Vipiin tällä hetkellä ihan täysillä. No onko se mikään ihme...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti