sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Run Forrest run!!!

Voi vittu, taas tolla Sarilla oli noita saatanan satuloita auto täynnä! Ei, älkää ymmärtäkö väärin, satulat on ihan kivoja ja nättejä, mutta tarviiko niitä kammeta joka helvetin kerta meidän viattomien hevosparkojen selkään? Ei me nyt niin ratsuja olla että ihan jokaista satulaa pitäisi päästä kokeilemaan...

No, toisin kävi, karkuun ei päästy ja allekirjoittanut, Vip ja Eida jouduimme taas satulansovitusuhreiksi. Ja luonnollisesti, tälläkin kertaa mulle löytyi sopiva satula, mutta kuulemma en just nyt tarvii toista satulaa. Huh, thank god. Mutta, just to let you know, Stübben Genesis de luxe xwide koulusatula sopii mun selkään, kuten kuvasta saatatte havaita!

Ja vaikka Sari luuli että sillä oli mukana aivan mahdottoman leveitä satuloista, ei niistä yksikään sopinut tolle läskiVipille, eikä kyllä Eidallekaan, joka ei ole lihava vaan isoluinen, kuulemma.

Kokeiltavana oli ainakin joku Cliff Barnsby N-Gage xxxwide, joka ei siis sopinut kummallekaan, oli liian suora ja kapea Vipille ja samanmoinen Eidalle. Satula kuulemma oli aivan ihqu, mutta kun ei sovi niin ei sovi. On toi Sari sentään sen verran tullut järkiinsä ettei ostele satuloita ihan muuten vaan.

No, luojan kiitos tää sessio ei kestänyt kauaa, tossa on vähän kuvia niistä kiusallisista tilanteista.

Eida kaarimittaustilanteessa, aavistuksen huolissaan.

Ja sit Eidan elämän ensimmäinen satulansovitus, check!


Tää on taas niin mieltäylentävää touhua, saatanan mylittleponytytöt...

No joo, onhan se kaukaa kaunis.

Stübbeni edestä ja takaa, taloudellinen tilanne vakaa!

Tää on se N-Gage, joka oli liian kapea ja suora.

Läskilapaisen Vipin mittausta, taisi olla leveyttä riittävästi!

Tässä on joku toinen Barnsby, joka oli liian kapea, ylläri. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti