perjantai 26. huhtikuuta 2013

Nils Holgerson, nuorissa on tulevaisuus

Ja pah sanon mä moiselle hehkutukselle, mutta kuulemma Niilokin on ansainnut oman esittelynsä, joten menköön nyt sit...



Niilo on siis ton Eidan ensimmäinen Suomessa syntynyt varsa, semmosesta oriista ku Naksur. Muistan tän Naksurin etäisesti Eestin ajoiltani. Siitä kovasti puhuttiin että on niiiiin mahtava ori ettei mitään määrää. On kuulemma kiskonut jotain helvetin raskasta kivirekee perässään ihan suvereenisti, kylillä puhutaan. Joo ja se oli kans semmonen lisenssiori. Tosin, kyseinen herra on valitettavasti jo menehtynyt, joka sinänsä ei mua haittaa, onpahan yks kilpailija vähemmän.

Niin, eli toi Niilo syntyi siis vuonna 2010, sateisena iltana suoraan paskakasaan. Mahtoi olla mukava aloitus pikkupojan elämälle! Pikku vastoinkäymisistä huolimatta Niilosta kehittyi ihan kohtalaisen kokoinen nuorimies, joka luojan kiitos tajuu ainakin vielä toistaiseksi kuka on kingi, vaikkakin se on alkanut jo vähän uhittelemaan, saatana. Sillä taitaa nousta toi orileima vähän hattuun, sillä tolle Vipille ja kaikille tammoille se vielä alistuu, mutta kun tulee tohon mun iholle, niin se saatana alkaa isottelemaan siinä!!! Eikö se jumalauta tajua että meidän välissä on ainoastaan yksi seinä, joka on ihan parilla mojovalla potkulla päreinä...

Niilo on siis tällä hetkellä 3-vuotias, ja sen elämä on toistaiseksi ollut aika helppoa. Kesät se on kesälaitumella muiden pikkupoikien kanssa, se on ollut yhden kesän Joensuussa laitumella, ja viime kesän ja kuulemma tämänkin kesän se viettää Marttilassa. Ihan sama mulle missä se on kesät, pääasia että on poissa täältä mun kulmilta!
Niilo on aloitellut koulunkäyntiä ihan kevyillä ajo-opetussessioilla, jotka se kuulemma ottaa vastaan tosi hyvin. No, tyhmähän se on jos multa kysytään, kyllä jokaisen omanarvonsatuntevan hevosen kuuluu ainakin vähän laittaa noille ihmisille hanttiin, me ollaan kuitenkin villihevosia!

Tosta Niilon nimestä sen verran että tolla Sarilla on vakava ongelma noiden hevosten nimeämisten kanssa, se keksii niille aina ihan hämäriä nimiä; Raaka-Arska, Nils Holgerson, Vingerpori, Vahva-Igor... No, toisaalta en tiedä onko tää mun nimikään mikään järjen riemuvoitto, mutta sillä mennään mikä meille on syntymässä annettu.

Tässä Niilo on menossa orilaitumelle 2012 kesällä



Ja tässä sitä vituttaa mehiläiset!

On se kuulemma ollut niin söpö varsa!

Tää kuva on joko syntymäpäivänä tai heti sitä seuraavana otettu.

Tuolla jossain se on, kesälaidunkavereiden ympäröimänä.
                                              
Tämänhetkinen tilanne, pää on jo vaikuttavankokoinen...

Olishan sen voinut harjatakin ennen kuvauksia...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti