tiistai 12. maaliskuuta 2013

At your service ladies

Nyt se päivä on täällä, nimittäin tällä päivämäärällä annan kehoni käyttöönne, arvon tammat! Kalenterini on synkronoitu teidän kiimojanne vastaavaksi. Kaikki mahdolliset treenit sun muut harjoitukset keskeytyy välittömästi kiimaisen tamman tultua näköpiiriin. Olkaa rohkeasti yhteydessä tuohon Sariin asian tiimoilta, itse olen 100% sitoutunut siitokseen!

Tuossa on siis teille ihailtavaksi astutusilmoitukseni tälle vuodelle:







Hetkonen, on niin pientä tekstiä että pitää ihan tarkkaan lukea että siinä on kaikki tiedot oikein.

Hmm... Nimi on oikein, faija ja mutsi on oikein, samoin syntymäaika.

Mikäs tuo tuorespermasiirtohomma on???

Hmm...

Ei jumalauta, mitä helvetin pelleilyä tämä nyt on olevinaan?

Siis luetteko tekin samaa tekstiä kuin mä? Että saatavilla ainoastaan tuorespermasiirtona???? Eli ei yhtään kuumaa, kosteaa ja hikistä muffinssia tänä kesänä??? Ei, mä en jaksa enää edes yrittää, hyvästi paha maailma, tää oli tässä. Kaikkensa sitä tekee ja antaa ja tämäkö on kiitos? Saija tuu hakemaan mut takas Joensuuhun, siellä sentään sai nauttia ihan elävän tamman riemurasiasta...





En tiedä miten tästä enää noustaan, ymmärrättekö sen pettymyksen määrän kun koko viime kesän odotin tammoja ja kesän laiha lohtu oli Virpi-Vagina. Ajattelin silloin että kyllä kai nyt yhden kesän panee vaikka mitä jos seuraavana kesänä odotus palkitaan. Kuinka väärässä olinkaan.



No, nähtävästi tää on niin taputeltu juttu että multa ei vaan enää asiaa kysytä, joten en voi kun toivoa että morsiamia tulee pilvin pimein että ainakin pääsen vähän useammin sinne oriasemalle.



Tuossa on vielä tommonen kiimakiertokalenteri, se on tarkoitettu kaikille tammanomistajille jotka tekevät allekirjoittaneesta varauksen tulevalle kesälle. Jos laitatte tolle Sarille koodii niin se lähettää teille postissa ton kalenterin, johon te voitte merkata tammojenne kiimat ja sit tilata annoksen mun spermaa juuri oikealla hetkellä.






En kyllä tiedä voiko mitkään fanituotteet enää poistaa tätä pettymyksen mustaa verhoa, mutta ei siinä kai auta muu kuin uutta suoleen ku vanha kuolee.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti